Najnovije vesti

NEZAPAMĆENA TUČA U BISER PARKU U BOLJEVCIMA: Tukli se dečaci od 16 godina, potres mozga, opekotine od baklji, prelomi?!
Foto: Youtube Printscreen

nož užasa u opštini surčin

NEZAPAMĆENA TUČA U BISER PARKU U BOLJEVCIMA: Tukli se dečaci od 16 godina, potres mozga, opekotine od baklji, prelomi?!

Crna Hronika

BEOGRAD - U tuči u parku u Boljevcima povređena su četiri maloletnika. Dr Violeta Nikolić iz Hitne pomoći kaže da su sa povredama prevezeni u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj.

Ona je dodala da su u tuči u Biser parku u Boljevcima, povređene četiri maloletne osobe, objavio je RTS.

"U pitanju su dečaci, starosti 16 godina. Oni su nakon zbrinjavanja od stane naše ekipe odvezeni u Tiršovu, jedan sa potresom mozga, drugi sa opekotinom od baklje, treći sa suspektnim prelomom leve ruke i četvrti sa kontuzijom kičme", rekla je Nikolićeva.

Noćas je u Beogradu, kaže, povređen i pešak u Bulevaru Kralja Aleksandra. Taj muškarac star 56 godina je nakon inicijalnog zbrinjavanja od strane ekipe Hitne pomoći odvezen u Urgentni centar. Prema njenim rečima, tokom noći uglavnom su se javljali hronični bolesnici, hipertoničari i pacijenti sa kardiovaskularnim smetnjama. "Lekari u našem kol-centru dali su preko 100 saveta", navela je Nikolićeva.

Veliki broj poziva upućen je od strane pacijenata sa respiratornim smetnjama - astmatičari, pacijenti sa opstruktivnom bolesti pluća. Navodi da je skoro četvrtina ostvarenih intervencija, 22 od ukupno 87, bila na javnim mestima.

(Kurir.rs/RTS)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...