PRIJATELJ VOZAČA BMW SMRTI OTKRIO: Rade neće moći da živi s tim da je ubio sina i ženu, a evo ko će brinuti o dečaku (2)
Foto: Ana Paunković

potresen

PRIJATELJ VOZAČA BMW SMRTI OTKRIO: Rade neće moći da živi s tim da je ubio sina i ženu, a evo ko će brinuti o dečaku (2)

Crna Hronika -

Mališan koji je u saobraćajnoj nesreći koja se u četvrtak desila u Beogradu kod zgrade Vlade Srbije ostao bez majke Jelene Petković (34) i polubrata Nikole Novitovića (20), u stabilnom je stanju, dok je njegov otac Rade Novitović (42) i dalje u komi u šok-sobi.

Mujo R., Radetov prijatelj, kaže da se svi mole da Rade preživi. - Njegova bivša žena Dragana će brinuti o njemu, a brinuće i o njegovom sinu iz drugog braka. Odgajaće ga kao svoje dete - kaže Mujo i dodaje da se s Radetom čuo dan pre tragedije.

foto: Ljiljana Stanišić, Printscreen Facebook

- Rekao je da dolazi u Beograd iz Arilja zbog operacije mlađeg sina. Dragana ih je čekala sa kafom na stolu, ali nisu stigli da je popiju. Za Radeta bih dao krv, ma bubreg bih mu dao! Ali bojim se ako preživi, neće moći da živi s tim da je ubio sina i ženu - priča Mujo i dodaje da je Rade upoznao Jelenu na jednom putovanju.

- Iako je započeo život s njom, prvu ženu i njihovog sina Nikolu nikada nije zapostavio. Brinuo se o njima i bili su u odličnim odnosima - rekao je. Podsetimo, nesreća se desila kada je Rade prošao na crveno svetlo na semaforu u Ulici kneza Miloša i velikom brzinom se zakucao u kombi, pa potom u zgradu Vlade Srbije.

(Kurir.rs / B.T. / Foto: Ana Paunković / Ljiljana Stanišić / Printscreen Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track