Najnovije vesti

ALIBEG BIO OČI U OČI SA NAPADAČEM? Evo šta je policija na osnovu TRAGOVA KRVI i RASPOREDU ČAURA zaključila o napadu
Foto: Nemanja Nikolić, Privatna Arhiva

ALIBEG BIO OČI U OČI SA NAPADAČEM? Evo šta je policija na osnovu TRAGOVA KRVI i RASPOREDU ČAURA zaključila o napadu

Crna Hronika

Nenad Alajbegović zvani Alibeg (39), bivši vođa Partizanove navijačke grupe "Zabranjeni", ranjen je u nogu oko 23.30 u Ulici narodnih heroja na Novom Beogradu

Nepoznati napadač je na Alibega ispalio veliki broj metaka, najmanje 15, ali ga je samo jedan pogodio i prevezen je u Urgentni centar. Alibeg je, međutim, odbio saradnju sa policajcima, rekavši da ništa nije video i da ne zna ko bi ga i zašto upucao.

Ovo je, inače, četvrti pokušaj ubistva Alajbegovića, a treći u poslednjih godinu dana. Pre samo pet meseci, 25. januara, upucan je skoro na istom mestu kao i preksinoć.

On je dobro poznat policiji, pošto je protiv njega podneto čak 68 prijava za razna krivična dela.

- Prema prvim rezultatima iz istrage, nije bilo svedoka napada u Ulici narodnih heroja. Nađeno je 15 čaura od metaka, a po tragovima krvi, ali i rasporedu tih čaura, uvereni smo da je napadač prišao veoma blizu Alajbegoviću i da je onda zapucao. Sasvim je moguće da je napadač namerno pucao oko Nenadovih nogu kako bi ga preplašio i ponizio, a onda ga je jedan metak pogodio - kažu u policiji.

Sagovornik dodaje da ga uopšte ne čudi što je Alajbegović odbio saradnju, pošto je isto reagovao i prilikom prethodnih napada na njega.

- Prema operativnim saznanjima, ranjeni sarađuje sa osobama za koje se pretpostavlja da su članovi jedne opasne kriminalne grupe  i verovatno je došlo do nekih neraščišćenih računa zbog kojih su hteli da ga opomenu - objašnjava sagovornik.

(Kurir.rs/Informer)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...