UŽASNO! PIJANI VOZAČ PREGAZIO MLADIĆA (16)! Komšije: Upropastio je nekoliko života!
Foto: Foto Jelena Rafailović

NESREĆA

UŽASNO! PIJANI VOZAČ PREGAZIO MLADIĆA (16)! Komšije: Upropastio je nekoliko života!

Crna Hronika -

Aleksandar M. (29), koji je, kako se sumnja, pijan kombijem pregazio Pavla Stankovića (16), koji je od povreda preminuo na mestu, saslušan je u tužilaštvu i predloženo je da mu se odredi pritvor.

Kako saznajemo, vozaču kombija smrti preti zatvorska kazna od dve do 12 godina pošto se sumnja da je vozio pod dejstvom alkohola, da je prekoračio brzinu i nedozvoljeno preticao, pri čemu je usmrtio pešaka.

foto: Privatna Arhiva

Bili komšije

Podsetimo, nesreća se desila u ponedeljak oko 21 sat na obeleženom pešačkom prelazu u Ulici Georgija Ostrogorskog na Petlovom brdu u Beogradu. Osumnjičeni Aleksandar M. živi nedaleko od ulice u kojoj je došlo do nesreće, a u blizini je živeo i poginuli mladić.

Komšije uhapšenog vozača kažu da on živi sa majkom i sestrom i da važi za korektnog mladića.

- On nije loš čovek, uvek je svima pomagao, svi smo u šoku. Ovo je velika tragedija - kaže komšinica Aleksandra M. i dodaje da njega i njegovu porodicu poznaje 10 godina.

- Živi sa majkom i sestrom, a otac mu je preminuo pre oko 20 godina. Videla sam mu sestru, očajna je. Majka mu je za nesreću saznala na putu, a kad je čula šta je Aleksandar napravio, šećer joj je skočio i nije smela odmah da krene kući. Inače, ne znam šta bi Aleksandru. Mrava ne bi zgazio, a eto šta se desilo - priča komšinica.

Nema utehe

Kako kaže, ne može da opiše koliko joj je žao momka koji je poginuo. - Nema reči utehe za njegove roditelje, a Aleksandar ne samo da je ugasio jedan život već je upropastio i svoj. Nisam čula da je dosad imao problem sa zakonom - kaže sagovornica.

Kamere sve snimile

Obilazio autobus

Kamere iz Ulice Georgija Ostrogorskog snimile su trenutak jezive nesreće. Na snimku se vidi kako je Pavle pogledao desno i levo i počeo da prelazi preko zebre. Kada je prošao desnu kolovoznu traku, okrenuo je glavu kako bi se uverio da iz suprotnog smera ne dolazi vozilo. Međutim, tada je neočekivano kombi, ogromnom brzinom, preticao autobus, koji je bio u desnoj traci, i pokosio ga. Kombi je potom udario u dva parkirana automobila i zaustavio se tek kada je udario u kontejner.

(Kurir.rs/J. R./ foto: J.R., privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track