HOROR NA TARI: Beograđanin pobegao od korone na planinu, pa prođan MRTAV u potoku
Foto: RINA

JEDVA GA PRONAŠLI

HOROR NA TARI: Beograđanin pobegao od korone na planinu, pa prođan MRTAV u potoku

Crna Hronika -

U predelu Tare zvanom Rastište jutros je pronađeno beživotno telo muškarca iz Beograda starog oko 30 godina koji je duže vreme kampovao na ovoj planini i spavao u svom automobilu.

Užasan prizor tela, koje se raspadalo u jednom potoku u teško pristupačnom delu planine, i koje se prema prvim procenama tu nalazilo najmanje 15 dana, zatekli su rendžeri Nacionalnog parka "Tara".

Kako saznaje Kurir, Beograđanin je meštanima Rastiša koji su ga sretali prethodnih meseci govorio da je na Taru došao da se skloni od epidemije korona virusa. Spavao je u svom automobilu koji je bio parkiran na jednoj livadi i pisao knjigu. Žitelji Rastiša kažu da ih je ponekad molio da mu ponešto kupe u prodavnici, ali nikada hranu.

Pre pet-šest dana primećeno je da je automobil na livadi već duže vreme prazan i otključan i da njegovog vlasnika nema. U potragu za njim odmah su krenuli rendžeri NP "Tara" kojima je poslednjih dana pomagala rodbina nestalog.

Jutros u jednom bujičnom potoku, duboko u šumi, oko kilometar daleko od mesta gde je Beograđanin kampovao, pronađeno je njegovo telo u fazi raspadanja.

Inače, u ovom delu Tare obitavaju medvedi i vukovi, ali na telu nije primećeno da su ga napadale životinje.

Nekoliko sati kasnije telo Beograđanina su izvukli rendžeri i vatrogasci iz Bajine Bašte, a uzrok smrti trebalo bi da utvrdi odbukcija.

(Z.Š)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track