SVE STRAŠNIJE I STRAŠNIJE: Evo kako se monstrum iz Sremskih Karlovaca branio na sudu za silovanje dečaka
Foto: Prinskrin Fejsbuk

ODREĐEN MU PRITVOR OD 30 DANA

SVE STRAŠNIJE I STRAŠNIJE: Evo kako se monstrum iz Sremskih Karlovaca branio na sudu za silovanje dečaka

Crna Hronika -

A. P. (30) iz Sremskih Karlovaca osumnjičen da je silovao devetogodišnjeg dečaka na jednoj privatnoj zabavi u naselju Čerat, izneo je odbranu u novosadskoj palati pravde, a sudija Višeg suda za prethodni postupak odredio mu je pritvor u trajanju do 30 dana zbog uznemirenja javnosti, bojaznosti od ponavljanja krivičnog dela i mogućnosti uticaja na svedoke.

A. P. je uhapšen juče u Sremskim Karlovcima, a iz izvora u tužilaštvu saznajemo da je osumnjičeni poricao krivično delo.

Podsetimo, kobne večeri odveo dečaka na jednu rođendansku proslavu odakle ga je vratio oko 4 sata ujutru. Dečakovi roditelji sutradan su primetili da sa detetom nešto nije u redu zbog čega su ga odveli lekaru koji je ustanovio povrede i zadržao ga u bolnici.

"Lekarskim pregledom je utvrđeno da dete ima povrede, koje ukazuju na to da je silovan. Lekari su obavestili policiju i pokrenuta je istraga. Dečak, koji je sposoban da komunicira, odmah je ispričao da ga je ujak odveo na rođendansku zabavu, gde ga je terao da pije alkohol i obljubio ga. Dete je detaljno opisalo strahotu kroz koju je prošlo. Odmah je od osumnjičenog uzet DNK na analizu i rezultati su pokazali da je dečak govorio istinu", kaže izvor Kurira.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track