Najnovije vesti

SVE STRAŠNIJE I STRAŠNIJE: Evo kako se monstrum iz Sremskih Karlovaca branio na sudu za silovanje dečaka
Foto: Prinskrin Fejsbuk

ODREĐEN MU PRITVOR OD 30 DANA

SVE STRAŠNIJE I STRAŠNIJE: Evo kako se monstrum iz Sremskih Karlovaca branio na sudu za silovanje dečaka

Crna Hronika

A. P. (30) iz Sremskih Karlovaca osumnjičen da je silovao devetogodišnjeg dečaka na jednoj privatnoj zabavi u naselju Čerat, izneo je odbranu u novosadskoj palati pravde, a sudija Višeg suda za prethodni postupak odredio mu je pritvor u trajanju do 30 dana zbog uznemirenja javnosti, bojaznosti od ponavljanja krivičnog dela i mogućnosti uticaja na svedoke.

A. P. je uhapšen juče u Sremskim Karlovcima, a iz izvora u tužilaštvu saznajemo da je osumnjičeni poricao krivično delo.

Podsetimo, kobne večeri odveo dečaka na jednu rođendansku proslavu odakle ga je vratio oko 4 sata ujutru. Dečakovi roditelji sutradan su primetili da sa detetom nešto nije u redu zbog čega su ga odveli lekaru koji je ustanovio povrede i zadržao ga u bolnici.

"Lekarskim pregledom je utvrđeno da dete ima povrede, koje ukazuju na to da je silovan. Lekari su obavestili policiju i pokrenuta je istraga. Dečak, koji je sposoban da komunicira, odmah je ispričao da ga je ujak odveo na rođendansku zabavu, gde ga je terao da pije alkohol i obljubio ga. Dete je detaljno opisalo strahotu kroz koju je prošlo. Odmah je od osumnjičenog uzet DNK na analizu i rezultati su pokazali da je dečak govorio istinu", kaže izvor Kurira.

(Kurir.rs/Blic)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...