HAPŠENJE BEOGRAĐANA U BARSELONI: Policija traga za naručiocem likvidacije "škaljarca"
Foto: Printscreen, Španska Policija

ubistvo miloša peruničića

HAPŠENJE BEOGRAĐANA U BARSELONI: Policija traga za naručiocem likvidacije "škaljarca"

Crna Hronika -

Španska policija proverava sa srpskim kolegama da li su Beograđani Nemanja S. (22), Duško Š. (29) i Nikola D. (33), koji su u Barseloni uhapšeni zbog sumnje da su ubili Baranina Miloša Peruničića (41), navodno bliskog "škaljarskom" klanu, u našoj zemlji učestvovali u krivičnim delima, kao i ko je naručilac ubistva!

Podsetimo, trojica mladića iz Srbije uhapšena su sa hrvatskim dokumentima, za koja se sumnja da su falsifikovana, a u garaži zgrade u Barseloni u kojoj su privedeni nađena je i laboratorija marihuane. Dvojica od njih označeni su kao izvršioci, dok im je treći pružao logistiku. Lisice su stavljene i jednoj osobi u Marbelji, ali identitet uhapšenog za sada nije poznat. - Policija istražuje da li su oni i u Srbiji bili umešani u kriminalne radnje, a srpskim istražiteljima biće dostavljeni njihovi otisci, kao i DNK materijal. Osim toga, još uvek je nepoznat naručilac likvidacije Peruničića, a ovo ubistvo španska policija je označila kao nastavak rata između "škaljarskog" i "kavačkog" klana - kazao je izvor Kurira.

Peruničić je, da podsetimo, ubijen 2. juna u Marbelji i to dok je nekome snimao glasovnu poruku. Na njega je, prema rečima očevidaca,iz automatskog oružja pucao muškarac u mornarskom odelu, koji je posle likvidacije pobegao motorom. Policija je ubrzo pronašla motor i odeću.

Kurir.rs - J. I. - Foto: Printscreen, Španska Policija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja