Perverzni deda pipkao dečaka

Uhapšen bludnik

Perverzni deda pipkao dečaka

Crna Hronika -
Predrag N. (74) iz Niša osumnjičen da je bludničio nad detetom od 12 godina kog su roditelji doveli da se leči od noćnog mokrenja

NIŠ - Bolesno!Predrag N. (74) iz Niša uhapšen je zbog sumnje da je bludničio nad 12-godišnjim Romom!- Dete su roditelji dovodili kod Predraga N. jer je imalo problem s noćnim mokrenjem. Ne sluteći šta se dešava iza zatvorenih vrata, ostavljali su mališana nasamo sa starcem - kaže izvor Kurira iz istrage.Klupko je počelo da se odmotava kad im se sin požalio da više neće kod tog dede „jer mu radi ružne stvari“.- U sredu je policija uhapsila Predraga. On je tvrdio da nikad nije bludničio nad detetom, već da je koristio svoje alternativne metode da izleči mališana, ali i drugu decu, od noćnog mokrenja - kaže sagovornik Kurira.Predrag N., kako Kurir saznaje, odranije je poznat niškoj policiji.- Zbog istog krivičnog dela on je pre nekoliko godina već bio u zatvoru. Tada su njegove žrtve bile devojčice - navodi on.Predrag N., kako Kurir saznaje, bio je poznat u niškom kraju kao čovek koji „leči“ od mokrenja i drugih bolesti. Svoje usluge nudio je i preko interneta, a kao preporuku navodio je mnoge poznate ličnosti koje su navodno prošle kroz njegovu ordinaciju, primera radi šahista Mihail Talj, bokser Mate Parlov, fudbaler Ronaldo, kao i pevač Adrijano Ćelentano.

Preti mu pet godina zatvora!Predragu N. posle saslušanja istražni sudija Osnovnog suda u Nišu odredio je pritvor do osam dana.- On je negirao izvršenje krivičnog dela. Ukoliko se utvrdi da je kriv, preti mu kazna od šest meseci do pet godina zatvora - kaže sagovornik Kurira iz suda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track