Najnovije vesti

JURNJAVA U SUBOTICI: Dao se u beg preko gradilišta ka Tokiju, a onda pao kao pokošen! Evo kako je pao u ruke policiji
Foto: N.H.

burna noć

JURNJAVA U SUBOTICI: Dao se u beg preko gradilišta ka Tokiju, a onda pao kao pokošen! Evo kako je pao u ruke policiji

Crna Hronika

SUBOTICA - U ulici Korzo, u centru Subotice opljačkana jeprodavnica jednog mobilnog operatera, ali je policija brzo savladala osumnjičenog, koji se nakon krađe nekoliko telefona dao u beg preko gradilišta nove fontane, koja je udaljena svega tridesetak metara od mesta pljačke.

Bežeći preko gradilišta, kod Narodnog pozorišta, ka naselju Tokio u susednom kvartu, osumnjičeni se povredio, noga mu je krvarila, pa mu bila mu je potrebna zdravstvena pomoć. Reagova je policija i privela osumnjičenog, koji će posle 48 sati biti priveden u Osnovno javno tužilaštvo, kao osumnjičeni za tešku krađu.

Do hapšenja je došlo kada je jedan stanovnik zgrada u kvartu Tokio, pozvao policiju, pošto ga je probudilo u tri sata ujutro zapomaganje čoveka za pomoć na engleskom jeziku.

- Povređeni je lupao u prozor, a čovek iz stana je video krv na nogama muškarca koji je zapomagao. Kada je pozvao policiju, koja je odmah reagovala, osumnjičeni je počeo da beži, ali je brzo pronađen, odveden u medicinski centar i zdravstveno zbrinut, a zatim priveden, izjavio je za medije čovek iz višespratnice u Tokiu.

Kako Kurir nezvanično saznaje, reč je o migrantu koji je noću oko tri sata razbio izlog prodavnice, uzeo nekoliko telefona i dao se u beg preko gradilišta, koje je još prepuno mašina i udubljenja od kopanja.

- Kada se povredio, nasumice je krenuo da beži ka obližnjim zgradama, a zbrinut je medicinski, zahvaljujući intervenciji policije koja ga je brzo uhvatila, pomogla mu a zatim ga uhapsila, rekao je meštanin medijima.

(Kurir.rs / N.H. / Foto: N.H.)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...