SLAVOLJUB I BRANKA UBIJENI IZ LOVAČKE PUŠKE U VRANJSKOJ BANJI Kolege i komšije u šoku: Bila je zlatna dušica FOTO
Foto: TV Vranjska Plus, Facebook Printscreen

zločin u naselju ćosiki

SLAVOLJUB I BRANKA UBIJENI IZ LOVAČKE PUŠKE U VRANJSKOJ BANJI Kolege i komšije u šoku: Bila je zlatna dušica FOTO

Crna Hronika -

U lokvi krvi danas su ispred svoje vikendice u Vranjskoj Banji pronađeni Slavoljub M. (47) i njegova nevenčana supruga Branka A. (43), a njihova tela je našao Brankin otac.

Prema prvim podacima sa uviđaja, proizilaze osnovi sumnje da je u pitanju dvostruko ubistvo, jer su na telima stradalih, konstatovane rane, nanete vatrenim oružjem-lovačkom puškom.

Više detalja će se znati, nakon obavljanja obdukcije od strane Zavoda za sudsku medicinu u Nišu, koja je zakazana za 21. jul.2020 godine, kao i preduzimanjem drugih radnji na otkrivanju izvršioca i prikupljanju dokaza" navedeno je u saopštenju VJT u Vranju.

foto: TV Vranjska Plus

Prema saznanjima Kurira, žena koja je pronađena mrtva radila je u fabrici nameštaja u Vranjskoj Banji. Nije se pojavila na poslu u ponedeljak i snaja sa kojom radi obavestila je njenog oca. Otac je otišao da proveri zašto ćerka nije došla na posao, i ispred kuće je zatekao njihova beživotna tela.

- Radi se o nevenčanom bračnom paru. Njihova tela pronašao je oko 8 časova u ponedeljak ujutro njen otac koji je otišao da proveri zašto ćerka nije došla na posao. Pronađeni su u donjem vešu. Slavoljub M. (47) i njegova nevenčana supruga Branka A. (43) su prema rečima komšija nekoliko poslednjih godina unazad živeli u vikendici. Kao komšije su bili korektni, redovno su se javljali kada bi krenuli na posao, prolazili su tu, nikakvih problema nije bilo koliko znamo - priča izvor Kurira.

Zaposleni u fabrici nameštaja gde je radila nesrećna žena su u šoku. Branka A. je radila u proizvodnji. Kolege su zatečene u neverici i kažu da ne veruju da je mogla nekome da se se zameri da je ubiju.

- Jutros kad su mi rekli šta se desilo prvih sat vremena nisam mogla da se saberem i organizujem da radim. Pre nekoliko nedelja sa Brankom sam pričala o kostobolji i dala joj neke smernice kako ja lečim kostobolju. Još uvek se ježim i baš sam zbunjena.Ona je bila jedna zlatna osoba, zlatna dušica, ne znam šta se to desilo. Ne možemo ništa ni da znamo dok se ne dobiju zvanične informacije, da saznamo šta se zapravo desilo - navodi koleginica nesrećne žene.

foto: TV Vranjska Plus

- Zajedno radimo tolike godine, od 2010. Naš stari radnik. Radila je na poslovima krojenje platna i pratećih materijala.Ovde sam od samog početka znam i nju i njenog rođenog brata koji je takođe dugi niz godina radio kod nas, a potom otišao u inostranstvo - priča kolegenica.

Naselje Ćosiki je staro naselje i nalazi se u blizini centra Vranjske Banje.

(Kurir.rs/T.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track