DETALJI BRUTALNE LIKVIDACIJE PARA U VRANJSKOJ BANJI: Neko ih je pozvao, kada su izašli ispred kuće ZAČULI SU SE PUCNJI!
Foto: TV Vranjska Plus, Facebook Printscreen

horor

DETALJI BRUTALNE LIKVIDACIJE PARA U VRANJSKOJ BANJI: Neko ih je pozvao, kada su izašli ispred kuće ZAČULI SU SE PUCNJI!

Crna Hronika -

Supružnici Slavoljub M. (47) i Branka A. (43) koji su 20. jula ubijeni ispred svoje vikendice u Vranjskoj Banji ubijeni prema prvim podacima sa uviđaja upucani su iz lovačke puške u Vranjskoj Banji ispred svoje
vikendice.

Dvostruko ubistvo dogodilo se u noći između nedelje i ponedeljka.

Telo supružnika je našao Brankin otac. Prema preliminarnim nalazima veštaka- obducenata potvrđenei su sumnje da je par ubijen iz istog lovačkog naoružanja. Na telu muškarca pronađeno je 8 rana u predelu grudi, a žena je jednom upucana u glavu. Na njih je pucano iz neposredne blizine sa 1,5- 2 metra udaljenosti, saopštilo je Više javno tužilaštvo u Vranju.

Po nalogu tužilaštva policija preduzima intenzivne mere i radnje na rasvetljavanju ovog krivičnog dela. Kako se nezvanično saznaje dvostruko ubistvo dogodilo se tokom noći, a Slavoljub je u ruci držao baterijsku lampu. Pretpostavlja se da ih je neko pozvao ili su čuli nešto pa su izašli iz kuće i tu ubijeni.

foto: TV Vranjska Plus

Slavočjub je pronađen u donjem vešu sa baterijskom lampom i ne zna se šata se dešavalo pe ubistva. Žena je ležala polugola, okrenuta licem ka zemlji.

Prema nezvaničnim saznanjima Kurira, policija ima krug ljudi na koje se sumnja da su izbršili zločin i intenzivno radi na otkrivanju ubice. Rađeno je nekoliko pretresa mogućih izvršilaca, ali ništa značajno, napretka u istrazi za sada nema.

Slavoljub je prema nezvaničnim saznanjima Kurira odranije bio poznat policiji. U kuću ubijenog para nije pronađeno ništa što bi ukazivalo da je on prodavao, ili konzumirao narkotike. Prvi podaci ne ukazuju na taj momenat i tu relaciju, navodi izvor Kurira.

Kurir.rs/T.S.

Foto TV Vranjska Plus, Facebook Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track