Najnovije vesti

VIRILE SAMO CIPELE: Ovako su srpski carinici izvlačili 3 Marokanca iz šasije kamiona! Kamiondžija Užičanin čuo ovo FOTO
Foto: Carina Srbije

preLAZ ŠID

VIRILE SAMO CIPELE: Ovako su srpski carinici izvlačili 3 Marokanca iz šasije kamiona! Kamiondžija Užičanin čuo ovo FOTO

Crna Hronika

BEOGRAD - Carinici su od početka ove godine u pokušaju ilegalnog prelaska granice sprečili oko 630 migranata, a danas je otkriven novi pokušaj na graničom prelazu Šid, kada su u kamionu koji je prevozio cement pronađena tri Marokanca, saopšteno je danas iz Uprave carina.

1 / 7 Foto: Carina Srbije

Poslednji slučaj se dogodio na prelazu Šid, kada je na red za kontrolu na izlazu iz zemlje stigao kamion užičkih registarskih oznaka, natovaren cementom. Vozač kamiona je prijavio da je čuo glasove i da je moguće da u kamionu ima slepih putnika.

Tokom pregleda uočeno je da su carinska obeležja nepovređena, međutim, u tesnom prostoru kamionske šasije, između priključnog vozila i paletara, uočene su noge ljudi koji su tamo bili sakriveni.

Nakon intervencije policije iz uskog prostora izvučena su trojica migranata, koji su rekli da su poreklom iz Maroka.

foto: Carina Srbije

Na prelazu Batrovci, gotovo istovremeno, uz pomoć mobilnog skenera u kamionu bujanovačkih registarskih oznaka su među robom pronađena tri mladića iz Avganistana.

Pre dva dana je na izlaznoj strani Horgoša, takođe uz pomoć mobilnog skenera, na kabini domaćeg kamiona, koji je prevozio robu ka Poljskoj, otkriven jedan migrant iz Avganistana, saopštila je Uprava carina.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...