POKUŠALA DA GA UBIJE, A ON JOJ NAŠAO ADVOKATE: Nije me moja Marijana ubola, popio sam, pa pao na nož
Foto: Facebook Printscreen

LJUBAV JAČA OD SVEGA

POKUŠALA DA GA UBIJE, A ON JOJ NAŠAO ADVOKATE: Nije me moja Marijana ubola, popio sam, pa pao na nož

Crna Hronika -

Devojka (18) ubola duplo starijeg partnera nožem, određen joj pritvor do 30 dana

KOVILJ - Nije me moja Marijana ubola. Popio sam bio i pao sam na nož - bile su prve reči koje je izgovorio policiji, Stevan B. (36) iz Kovilja, koga je nožem ubola vanbračna supruga Marijana S. (18), koja je osumnjičena za ubistvo u pokušaju.

Kako saznajemo, Stevan i Marijana zabavljaju se oko tri godine. Pre dva meseca kada je ona napunila 18 godina, prešla je da živi kod njega. Njihovo zabavljanje je krila od roditelja zbog razlike u godinama.

foto: Facebook Printscreen

"Stevan je mnogo voli. Hvalio se po selu da je pronašao ženu za ceo život. Kada je čuo da je uhapšena, zvao je da joj se nađu advokati, jer on ne želi nju da tereti, već i dalje tvrdi da se sam ubo, da ona nema ništa sa tim", kaže izvor Kurira.

Naime, njih dvoje su u subotu bili na nekom rođendanu u Kovilju. Malo su popili i počeli da se nešto raspravljaju. Oboje su ljubomorni, jer se puno vole.

"Napustili su slavlje oko 22 časa i nastavili raspravu kući Stevanovoj, gde su živeli. Da li u afektu ili ko zna zbog čega, Marijana mu je zadala ubod nožem u levi deo grudnog koša. Nakon toga, pokušavali su da zaustave krvarenje peškirima, u nameri da prikriju. Međutim, Stevan je gubio krv i postajalo mu je loše, te je krenuo kod brata, koji živi u drugom delu iste kuće, a Marijana je pozvala Hitnu pomoć", dodaje naš izvor.

foto: S.S.

Stevan je prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, gde mu je urađena dijagnostika, a nakon toga prebačen je na Institutu grudne hirurgije u Sremskoj Kamenici.

"Pacijent je zadobio tešku telesnu povredu, ali stabilnog je stanja i nije životno ugrožen", saznajemo na Institutu.

Nakon policijskog zadržavanja, osumnjičena je saslušana u novosadskom Višem tužilaštvu i pred sudijom za prethodni postupak Višeg suda.

"Osumnjičenoj devojci određen je pritvor, do 30 dana, zbog uticaja na svedoke", kažu u sudu, gde nezvanično saznajemo da se devojka branila čutanjem.

S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track