LUDI MILOJKO 2: Čuveni komentator mrtav pijan uleteo automobilom u PEŠAČKU ZONU, posle HAOSA zabio se u betonsku binu!
Foto: Dušan Milenković, Kurir/Aleksandra Gavrilović

POvratnik

LUDI MILOJKO 2: Čuveni komentator mrtav pijan uleteo automobilom u PEŠAČKU ZONU, posle HAOSA zabio se u betonsku binu!

Crna Hronika -

Sportski komentator Milojko Pantić (73) uleteo je pijan svojim "ford fokusom" u pešačku zonu večeras u Pećincima, saznaje Kurir. Pantić je uspeo da se zaustavi tek kada se popeo automobilom na betonsku binu, a nakon saobraćajne nezgode alkotestiranjem mu je utvrdjeno 1,61 promila alkohola u krvi.

On se svojim "fordom", tipa new focus, nešto pre 22 sata kretao Školskom ulicom u Pećincima i prilikom dolaska na raskrsnicu sa ulicama Posavskog odreda i Braće Krstić nastavio kretanje voziliom pravo, ušao u pešacku zonu i popeo se na betonsku binu koja se nalazi tu i zaustavio se na njoj.

U saobraćajnoj nezgodi na svu sreću niko nije povređen, uključujući i muškarca koji je bio s njim u vozilu.

Ekipe saobraćajne policije obavljaju uvidjaj trenutno na licu mesta, a Pantic će biti odveden na trežnjenje u policijsku stanicu.

Podsetimo, pre godinu dana, MIlojko Pantić je bežao od policije u Beogradu i tom prilikom uleteo u suprotan smer na Brankovom mostu. Posle jurnjave tu ga je zaustavila Interventna patrola policije, a pukom srećom nije bilo povređenih.

Podsetimo, u maju prošle godine Pantić je najpre na raskrsnici iz Ulice sajmiške, koja je regulisana saobraćajnim znakom "obavezno zaustavljanje - stop", izleteo velikom brzinom na prometnu ulicu, zanemarujući signalizaciju. Potom se sudario se džipom Interventne policije.

Evo kako je to izgledalo u maju 2019.

Međutim, Pantićevoj divljačkoj vožnji tu nije bio kraj. Nakon sudara izleteo je na Brankov most, preleteo preko pešačkog ostfrva, pa nastavio da vozi Brankovim mostom u suprotnom smeru, sve dok ga policija nije zasutavila i privela. Saobraćajni policajci utvrdili su alko-testom da je Pantić imao 1,73 promila alkohola u krvi, što se smatra veoma teškom alkoholisanošću.

Pantić je tom prilikom novinarima je rekao da je bio na svadbi.

- Bio sam na svadbi, malo sam popio i to je to, ništa se nije desilo. Nikoga nisam ubio, nikoga nisam zgazio - rekao je Pantić.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track