Najnovije vesti

SRBIJU ZGROZIO ZLOČIN U RESAVSKOJ Staklorezac pekara ubio, pokrio tepihom pa s njegovom ženom otišao da prijavi nestanak
Foto: Kurir

Sutra je presuda

SRBIJU ZGROZIO ZLOČIN U RESAVSKOJ Staklorezac pekara ubio, pokrio tepihom pa s njegovom ženom otišao da prijavi nestanak

Crna Hronika

BEOGRAD - Viši sud u Beogradu objaviće sutra prvostepenu presudu staklorescu iz Resavske ulice Filipu Gavranoviću, povodom optužbi da je u novembru 2017. godine ubio komšiju pekara Nikolu Ostojića, a potom njegovo telo sakrio u svojoj staklorezačkoj radnji.

Gavranović se tereti za krivično delo teško ubistvo iz koristoljublja, za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora. Na početku suđenja u julu 2018. godine on je priznao da je ubio Ostojića i rekao da se kaje.

foto: Privatna arhiva

Navodno je sa Ostojićem bio komšija i dobar prijatelj, a kobne večeri su pili i dolo je do svađe, a potom i do tuče. Pesničili su se dok Ostojić nije preminuo.

Sutradan je Gavranović zajedno sa suprugom ubijenog otišao da prijavi njegov nestanak policiji.

1 / 15 Foto: Marina Lopičić

Telo Ostojića pronađeno je dva dana posle prijavljenog nestanka u Gavranovićevoj staklorezačkoj radnji. Telo je bilo sakriveno, pokriveno tepisima i folijama.

(Kurir.rs/Tanjug)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...