STRAVIČNI DETALJI NESREĆE U PAZARU: Otac prijavio NESTANAK SINA, a onda je neko dao JEZIVU DOJAVU POLICIJI
Foto: Prinskrin Fejsbuk

Kada je došlo do nesreće još uvek nije poznato

STRAVIČNI DETALJI NESREĆE U PAZARU: Otac prijavio NESTANAK SINA, a onda je neko dao JEZIVU DOJAVU POLICIJI

Crna Hronika -

Faris Ćurkić (33) i Armin Kasumović (20) poginuli su u stravičnom udesu kod Sjenice kad su motorom "jamaha", koji je Ćurkić trebalo da proda Kasumoviću, udarili u betonski zid! Nesreća se, kako saznajemo, dogodila u četvrtak uveče oko 22 sata, a tela mladića pronađena su tek u petak ujutru.

Kada je došlo do nesreće još uvek nije poznato.

Ono što se zna je da je Faris sa ocem u četvrtak veče došao do Sjenice i doterao motor marke “jamaha” kako bi ga Armin pogledao jer je bio zainteresovan da ga kupi.

- Kako ih dugo nije bilo, Ćurkićev otac je pozvao policiju i rekao da mu se sin nije vratio kući, kao i da su i njegovi drugovi zabrinuti jer znaju da je s kupcem otišao u probnu vožnju. Ispričao je i da je Faris nedostupan, pa je policija otpočela potragu.

Posle besane noći za rodbinu, jedan prolaznik je pozvao policiju i prijavio da je u Javorskoj ulici video tela. Lekari su mogli samo da konstatuju smrt mladića, a utvrđeno je da su se oni zakucali u zid i poginuli na mestu, ali da osim njih dvojice, nije bilo drugih učesnika u udesu. Kako je utvrđeno, Ćurkić je vozio motor, a Kasumović je bio na mestu suvozača.

Rođaci i prijatelji nastradalih mladića su u šoku. Za Farisa i Armina imaju samo reči hvale, kažu da su obojica voleli automobile i motore, kao i da su uživali u vožnji.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track