DECA GLEDALA UŽAS I VRIŠTALA: Ostoja branio dete od nasilnika, pa ubijen! Pao od udarca, ustao i opet se srušio
Foto: Filip Plavčić

PREMINUO 2 NEDELJE KASNIJE

DECA GLEDALA UŽAS I VRIŠTALA: Ostoja branio dete od nasilnika, pa ubijen! Pao od udarca, ustao i opet se srušio

Crna Hronika -

Policija u Bogatiću je uhapsila I.A. (19) iz Crne Bare zbog sumnje da je prošlog ponedeljka naneo teške telesne povrede Ostoji M. (46) iz Sovljaka, koji je u subotu preminuo u bolnici u Beogradu.

I.A. je pesnicom udario Ostoju M. u glavu nakon što ga je upozorio da jedno dete iz sela "ostavi na miru". Ostoja je pao na leđa i tom prilikom zadobio teške povrede glave, a očevici su naveli da je oko pet minuta bio bez svesti i onda ustao, pa ponovo pao.

Zbrinula ga je ekipa hitne pomoći i transportovala u Šabac, odakle je iste noći, zbog težine povreda prebačen u Beograd.

Tragedija koja je uznemirila celo selo, a naročito oko 15 dece dece koja su sve posmatrala, dogodila se oko 22.40 u dvorištu osnovne škole. To je jedino i omiljeno mesto okupljanja dece i meštana ovog malog sela.

"Deca su vriskala, plakala i zapomagala, a najviše su strahovala da li je Ostoja preživeo. Njega su volela sva deca u selu jer se sa njima često družio, verovatno zato što živi sam i što nema svoje dece. U njegovom društvu deci je bilo zabavno jer ih je razveseljavao zabavnim pričama", navodi majka devojčice koja je svedok nesrećnog događaja.

Istragom koju vodi Osnovno javno tužilaštvo u Šapcu i obdukcijom utvrdiće se uzrok smrti, a osumnjičeni I.A. je zadržan u pritvoru.

(Kurir.rs/Telegraf.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track