U VREME ZLOČINA U VILI BILA I TREĆA OSOBA! Na pištolju koji je nađen na mestu ubistva Kožara i Hadžića bila NJEGOVA krv
Foto: MUP RS

Sa mesta ubistva uzeti su i tragovi krvi treće osobe

U VREME ZLOČINA U VILI BILA I TREĆA OSOBA! Na pištolju koji je nađen na mestu ubistva Kožara i Hadžića bila NJEGOVA krv

Crna Hronika -

Na pištolju koji je pronađen na mestu ubistva škaljaraca Alana Kožara i Damira Hadžića iz Užica, pronađeni su tragovi Baranina Kožara.

Sa mesta ubistva uzeti su i tragovi krvi treće osobe za koju će se analizama utvrditi da li je neko od napadača ili ipak osoba koja je bila sa žrtvama, pa nakon napada pobegla.

Dvostruko ubistvo desilo se 23. jula na grčkom ostrvu Krf. I na Kožara i Hadžića ispaljeno je po više od 10 hitaca, svi u glavu i stomak.

foto: corfupress fonos, Screenshot

Grčki mediji navodili su i da su tela bila prelivena benzinom, što znači da su ubice planirale da ih zapale kako bi prikrili sve tragove, međutim to nisu uspeli, jer je najverovatnije neko naišao.

Kako piše grči portal "alphafreepress.gr", policijski službenici bezbednosti koji su stigli na mesto izvršenja dvostrukog ubistva pronašli su, pored kalibra ispaljenih hitaca, i pištolj u vozilu žrtava koji žrtve nisu uspele da upotrebe, jer je na njih ispaljena iznenadna „kiša“ metaka.

Nedavno je grčka policija privela tri osobe za koje se veruje da su povezane sa ubistvom Alana Kožara i Damira Hadžića. Privedene osobe kod sebe su imale lažne hrvatske i češke pasoše.

Alan Kožar
foto: MUP RS

Tela dva ubijena škaljarca pronašao je maser u vozilu ispred vile u kojoj su boravili. Kožar je imao lažna dokumenta i putovao je sa pasošem Slovenije, pod imenom Robert Bitenc. Hadžić je takođe imao lažni pasoš i putovao je pod imenom Martin Pospišek.

(Kurir.rs/Dan)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja