MASKIRAN U ZASEDI ČEKAO VOZILO ZA TRANSPORT NOVCA: Detalji hapšenja i pljačke pošte u Rumi
Foto: Kurir/T.Ilić

sREMSKA mITROVICA

MASKIRAN U ZASEDI ČEKAO VOZILO ZA TRANSPORT NOVCA: Detalji hapšenja i pljačke pošte u Rumi

Crna Hronika -

S. J. (46) iz Beograda uhapsila je policija u Sremskoj Mitrovici zbog sumnje da je u julu ove godine, ispred poštanske zgrade na području Rume, iz vozila za transport novca, uz pretnju pištoljem, od radnika obezbeđenja oteo oko 40.160.000 dinara.

Kako nezvanično saznajemo, pljačka se odigrala 10. jula ujutru, a operativnim i intezivnim radom policije u Sremskoj Mitrovici pljačkaš je pronađen za mesec i po dana.

- Kako se sumnja, S. J. je čekao vozilo koje je trebalo da u poštu donese novac. Kada su radnici iz transporta izašli sa novcem on je maskiran prišao i uz pretnju pištoljem zahtevao da mu predaju novac. Prestravljeni radnici uradili su šta je tražio, a on je potom sa džakovima novca pobegao atomobilom - rekao je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

Inače, kako je saopšteno iz Policijkse uprave u Sremskoj Mitrovici, inspektori su prilikom pretresa stana osumnjičenog pronašli i oduzeli više od 1.413.000 dinara i oko 147.500 evra. Nakon zadržavanja do 48 časova, S. J. je priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici. Sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

(Kurir.rs, J.Rafailović/ foto: ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track