Najnovije vesti

FATALNA DRAGANA IM DOŠLA GLAVE: Išla je čas kod jednog, čas kod drugog, dok muž nije rekao:  SAD ĆU DA MU JE**M MATER!
Foto: Facebook

novi detalji zločina kod knića

FATALNA DRAGANA IM DOŠLA GLAVE: Išla je čas kod jednog, čas kod drugog, dok muž nije rekao: SAD ĆU DA MU JE**M MATER!

Crna Hronika

Draganu B. navodno je pao mrak na oči kada mu se Dragana T. požalila da je Zoran Tošović maltretira, pa je odlučio da mu presudi.

Prijatelji Zorana Tošovića (52) iz Čestina kod Knića, koga je pre dva dana zaklao Dragan B. (55) iz Kragujevca, kažu da je zločinu kumovala fatalna Dragana T., s kojom su i žrtva i osumnjičeni bili u emotivnoj vezi, kao i da je Dragan B. najavio zločin.

Kako kažu, Dragana je ranije bila s Draganom B. u vanbračnoj zajednici, ali ga je ostavila i otpočela život s Tošovićem. Međutim, u poslednje vreme su imali nesuglasice, pa se ona vraćala bivšem mužu.

foto: Facebook

- Bilo je tu svega i svačega. Dragana ih je obojicu zaludela! Išla je čas kod jednog, čas kod drugog. Zoranu se žalila na Dragana i obrnuto. Nije ona baš žena za primer - kažu poznanici.

- Čuli smo da je rekla Draganu da ju je Zoran tukao, pa je Draganu pao mrak na oči. Čitav dan pre ubistva je proveo ispred lokalne prodavnice opijajući se. Govorio je: „Sad ću da idem da mu j***m mater.“ Da stvar bude gora, s njim je bio i Draganin maloletni sin (15) koji je podržavao Dragana u toj nameri - priča poznanik i nastavlja:

Žrtva prijavljivala policiji da mu prete

Komšije ubijenog Zorana Tošovića kažu da se on često svađao s Draganom.

- Prijavljivali su jedno drugo policiji zbog nasilja i pretnji, pa su čak bili dobili i zabranu prilaska jedno drugom. Poslednji put je ubijeni prijavio policiji da ga Dragana i Dragan B. uznemiravaju telefonom i preko Fejsbuka, da mu prete - kaže izvor.

- On je otišao u Tošovićevu kuću s namerom da ga ubije. Nož je poneo od kuće. Čuli smo da je naterao dečaka da snima dok se svađaju i to su emitovali uživo na Fejsbuku. Kada je zario nož suparniku u vrat prvi put, dečak je valjda prekinuo da snima. Čuli smo da je 12 puta ubo Tošovića.

Prijatelji kažu da ne znaju sa sigurnošću gde je u vreme zločina bila Dragana. - Pričaju da je bila kod Tošovića i da je i ona bila svedok ubistva, a da li je to tačno, ne znamo. Posle svega je nismo videli, ko zna gde se sklonila - kaže sagovornik i dodaje da Dragana, kao u uhapšeni Dragan B., voli da popije. - Ne može da se pohvali da je domaćica - kažu oni koji je poznaju.

Podsetimo, Dragan B. je u noći između srede i četvrtka upao u kuću Zorana Tošovića i izbo ga nasmrt, posle čega je sam pozvao policiju i mirno se predao.

Kurir.rs/Dragan Alempijević

Foto Facebook

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...