DOŠLA S LJUBAVNIKOM DA VIDI DECU, PA NASTAO HAOS: Jurio ih kombijem i ciljao prvo u Jelenu! DETALJI ZLOČINA KOD ČAČKA
Foto: Kurir

porodična drama

DOŠLA S LJUBAVNIKOM DA VIDI DECU, PA NASTAO HAOS: Jurio ih kombijem i ciljao prvo u Jelenu! DETALJI ZLOČINA KOD ČAČKA

Crna Hronika -

Miloš J. (47) iz Bečnja kombijem jurio po putu i udario Jelenu P. i Dragišu R., zbog koga je napustila njega i troje dece

Na seoskom putu u Bečnju, selu kod Čačka, u utorak oko 20 časova odigrala se prava porodična drama, u kojoj je teške povrede opasne po život zadobila Jelena P. (35), koju je kombijem namerno pregazio njen bivši suprug Miloš J. (47)!

Nasilnik je odmah uhapšen i određen mu je pritvor, dok je Jelena prebačena u čačansku bolnicu, gde su joj konstatovani prelomi butne kosti i smeštena je na odeljenje ortopedije.

foto: RINA

U ovoj nesreći, kako saznajemo, povređen je i Dragiša R. (48), s kojim je Jelena, nakon što je pre nekoliko dana napustila Miloša, započela zajednički život u njegovom domu u Mrčajevcima. Jelena s Milošem ima troje dece, koje je posle deset godina zajedničkog života ostavila kod bivšeg muža.

- Žena je zadobila prelom butne kosti i ona je hospitalizovana na odeljenju ortopedije. Jutros je bila stabilno, to jest nije životno ugrožena. Drugi pacijent je prošao s lakšom povredom, imao je nagnječenje zgloba, pa nije ni zadržavan na bolničkom lečenju - rekla nam je dr Biljana Kočović, portparolka čačanske Opšte bolnice.

Kako smo nezvanično saznali, nesreći je prethodila rasprava bivših supružnika, i to u Bečnju, gde je Jelena zajedno s Dragišom došla da poseti decu. Nakon toga, kada su krenuli u Mrčajevce, njih je kombijem počeo da juri Miloš. Svedoci kažu da je sve izgledalo kao u filmovima strave i užasa.

- Dugo su bežali, ali ih je sustigao, dodao gas i pravo gađao u Jelenu, koja je odmah pala na zemlju i počela da zapomaže. Mislili smo da neće preživeti. Povređen je i Dragiša. Došla je policija i odmah je uhapsila Miloša - ispričali su nam žitelji ovog sela.

Došli s Kosova

Meštani kažu da se ova porodica posle rata 1999. godine u njihov kraj doselila s Kosova.

- Prihvatili smo ih kao svoje, imaju divnu decu, ali eto nije im išlo u zajedničkom životu. Ovo je strašno, mogla je još veća tragedija da se dogodi - pričaju žitelji ovog sela.

Selo u šoku

Meštani su u šoku. ne veruju šta se dogodilo. - Poslednjih meseci imali su turbulentnu situaciju u porodici, jer je njegova žena otišla da živi kod drugog čoveka i svi pozivi da se vrati njemu i deci bili su bezuspešni. On je inače dobar komšija i čovek, još uvek ne možemo da verujemo da je uradio ovako nešto. Čuli smo da ih je udario kombijem, ovo je malo selo i sve se zna, ali ovako nešto nismo očekivali - rekao je za agenciju za RINA jedan od meštana sela Bečanj.

Sagovornik iz sela koji je želeo da ostane anoniman kaže da je njihov brak duže vremena bio u krizi.

- Često su se svađali, ali i mirili zbog troje dece. Ipak, ona je prelomila i pre nekoliko dana ostavila i njega i decu i otišla kod Dragiše u Mrčajevce. Želela je ipak da se dogovore, da ona može da viđa decu, pa je, pretpostavljam, zato i došla. Milošu je to teško palo i uradio je nešto što niko ne bi pomislio.

Kurir.rs/Denis Čeković

Foto RINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track