UŽAS U ZRENJANINU: Nastavnica izbola supruga pred ćerkicom, on pokušao da potraži pomoć pa preminuo! Žena odmah uhapšena
Foto: Kurir

zločin u naselju bagljaš

UŽAS U ZRENJANINU: Nastavnica izbola supruga pred ćerkicom, on pokušao da potraži pomoć pa preminuo! Žena odmah uhapšena

Crna Hronika -

B. M. (39) nađen je u lokvi krvi na ulici u zrenjaninskom naselju Bagljaš, u Ulici Heroja Pinkija, a sumnja se da ga je nožem izbola supruga S. M. (41).

Kako nezvanično saznajemo, svađa se dogodila u njihovoj kući gde je kako se sumnja ona nasrnula na njega nožem i ubola ga više puta.

Sukob je dogodio jutros oko 7.45, a navodno se ubistvo dogodilo pred očima njihove ćerke.

On je pokušao da pobegne i potraži pomoć, te je izašao na ulicu i tu se srušio.

Nesrećnog B. M. su videle komšije kako leži u lokvi krvi i obavestile Hitnu pomoć i policiju. Muškarac je preminuo po prijemu u bolnicu.

Žena je uhapšena u kući, a obavešten je, kako nezvanično saznajemo, i Centar za socijalni rad koji je preuzeo devojčicu.

Do sada nije prijavljivano nasilje u porodici.

Komšije iz okolnih kuća kažu da je navodno žena, nastavnica u osnovnoj školi u ovom naselju. Istraga je u toku.

Uhapšena žena

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su S. M. (41) iz Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo. Sumnja se da je ona danas u porodičnoj kući u Zrenjaninu zadala više uboda nožem suprugu (39), koji je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru zrenjaninske bolnice. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zrenjaninu, osumnjičenoj će biti određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena tužiocu. (N.H.)

(Kurir.rs/. J.R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja