RAZBIJEN IZLOG PEKARE U BELOJ CRKVI: Meštani šokirani, niko nema ni jednu lošu reč za vlasnika Albanca
Ilustracija, Foto: Zorana Jevtić

sramota

RAZBIJEN IZLOG PEKARE U BELOJ CRKVI: Meštani šokirani, niko nema ni jednu lošu reč za vlasnika Albanca

Crna Hronika -

NOVI SAD, 12. septembra 2020. (Beta) - Napad na pekaru "Banat-Čolaku" u Beloj Crkvi dogodio se noćas, zbog čega je vlasnik pekare morao da skloni svoju porodicu na sigurno, prenosi portal Belocrkvanske novosti.Kako se navodi, za vreme napada vlasnik pekare bio je u unutrašnjem delu objekta gde je sa zaposlenima pripremao hleb i peciva za prodaju.

Počinilac koga je snimila nadzorna kamera razbio je izlog, a Belocrkvanske novosti objavile su pored tih i fotografiju i ime navodnog napadača na pekaru.

Prema rečima zaposlenih u pekari, policija je bila na uvidjaju.

Meštani sa kojima je razgovarao novinar portala rekli su da su zgroženi prizorom, da nemaju reči zamerke za vlasnika pekare, da redovno kod njega kupuju hleb, te da se ne sećaju da li se ikada sličan incident dogodio u Beloj Crkvi.

Matica Albanaca Srbije osudila napad na pekaru u Beloj Crkvi

Matica Albanaca Srbije osudila je danas razbijanja izloga i ugrožavanje porodice vlasnika i zaposlenih u pekari "Banat Čolaku" i zatražila od Ministarstva unutrašnjih poslova da preduzme hitne mere iz svoje nadležnost i identifikuje i pravdi privede počinioca.

"Najoštrije osuđujemo ovaj vandalski čin. Stop ugrožavanju imovine i života lojalnih gradjana Srbije. Ovo je napad i na napore koje presednik Srbije Aleksandar Vučić i Vlada Srbije ulažu u normalizaciji odnosa Beograda i Prištine", navodi se u saopštenju predsednika Matice Albanaca Demo Beriše.

(Kurir.rs/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track