Najnovije vesti

EKSPLOZIJA I POŽAR U SUBOTICI: Vatrena stihija gutala porodično imanje, povređen dečak (16)
Foto: Profimedia

EKSPLOZIJA I POŽAR U SUBOTICI: Vatrena stihija gutala porodično imanje, povređen dečak (16)

Crna Hronika

U subotičkom naselju Zorka, u ulici Ferenca Bodrogvarija, danas oko 15 časova gorelo je porodično imanje, a na sreću žrtava nema.

U okviru domaćinstva nalazi se i automehaničarka radionica i da je vatra u potpunosti uništila nekoliko automobila. Građani koji su svedočili vatrenoj stihiji kažu da je u jednom trenutku uz jak prasak eksplodirala i plinska boca. Nekolicina je videla kada je poletela u vazduh.

Građani kažu da na adresi gde se požar dogodio živi više porodica, međusobno povezanih rodbinskim vezama i da je pojedinim članovima Hitna pomoć ukazivala pomoć. Naime, dečak star šesnaest godina zadobio je povrede prvog stepena.

Ostalim članovima porodičnog domaćinstva medicinski radnici su ukazali pomoć zbog gutanja dima, ali su svi uspeli da se sklone na sigurno. Vatrogasci su brzo reagovali i na teren su izašli sa tri vozila, kao i medicina, koji su bili u pripravnosti.

Komšije su pomogle u gašenju požara, učinile su sve da se vatra ne proširi na susedne objekte. Uzroka požara je najverovatnije zapaljena travnata površina iza kuće.

(Kurir.rs/Blic/ FOTO: Profimedia/Ilustracija)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...