SRBIJI IZRUČEN UBICA LUKE RADULOVIĆA: U najvećoj tajnosti prebačen iz Francuske! Tamara Đurić gledala likvidaciju
Foto: AP/Christophe Ena, Printscreen/Facebook

EKSTRADICIJA

SRBIJI IZRUČEN UBICA LUKE RADULOVIĆA: U najvećoj tajnosti prebačen iz Francuske! Tamara Đurić gledala likvidaciju

Crna Hronika -

Marko Đorđević (33), koji se sumnjiči da je u aprilu 2018. u jednom klubu u Beogradu ubio Luku Radulovića (37) izručen je noćas Srbiji. Đorđević je, podsetimo, uhapšen prošlog leta u mondenskom letovalištu Mužin u blizini Kana u Francuskoj.

- Uz najveće mere obezbeđenja on je tokom noći izručen Srbiji iz Francuske. Posle saslušanja, sproveden je u pritvor koji mu je ranije određen - potvrdio je izvor Kurira.

Đorđević se, podsetimo, sumnjiči da je 18. aprila 2018. na privatnoj proslavi u jednom beogradskom klubu prišao Raduloviču i u njega ispali nekoliko hitaca, a potom mirno izašao iz lokala.

Kako su mediji tada pisali, Đorđević i Radulović su se nekoliko meseci pre zločina sukobili i potukli u drugom beogradskom lokalu. Iz tuče je navodno Radulović izašao kao pobednik i Đorđević to nije mogao da mu oprosti.

foto: Vladimir Šporčić, Privatna Arhiva

Svedok

Tamara Đurić gledala likvidaciju

Ubistvo Luke Radulovića dogodilo se naočigled starete Tamare Đurić, koja je u trenutku kada je ubica ispalio hice, stajala pored njega.

Posle ubistva pobegao je iz Srbije, a kako su preneli francuski mediji, lociran je preko članova porodice koje je policija pratila. Navodno, boravili su u luksuznoj vili u blizini Kana, u kojoj su mu i stavljene lisice.

- U akciji je učestvovalo 15 policajaca, a akcija je bila teška jer su bili prisutni članovi Đorđevićeve porodice - otkrili su oni tada.

Inače i osumnjičeni i žrtva od ranije su poznati srpskoj policiji i hapšeni su više puta.

Ubijeni Radulović javnosti je postao poznat 2017. kada je automobilom isekao kolonu u kojoj je bio predsednik Aleksandar Vučić, na Topčiderskoj zvezdi. U kolonu je tada uleteo "bentlijem" koji se vodio na bivšeg fudbalera Ivicu Dragutinovića.

(Kurir.rs/ J. S. /foto Printscreen, Privatna arhiva, Vladimir Šporčić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track