SRPSKI DRŽAVLJANIN UHAPŠEN U AKCIJI LIM 2020: Pokušao da pobegne policiji, a evo šta su mu našli u autu
Foto: Shutterstock

brza policijska akcija

SRPSKI DRŽAVLJANIN UHAPŠEN U AKCIJI LIM 2020: Pokušao da pobegne policiji, a evo šta su mu našli u autu

Crna Hronika -

Državljanin Srbije M. N. (29) iz Priboja uhapšen je u akciji "Lim 2020" u mestu Staro Rudo, nakon što je policija u njegovom vozilu "pežo 307" našla i zaplenila 103 kilograma smese koja se koristi za mešanje sa praškastim drogama.

On je uhapšen juče oko 18.10 časova, a nakon što ga je policija zaustavila oglušio se o jasno i glasno zakonito izdato naređenje te se dao u bekstvo, nakon čega je brzom intervencijom policijskih službenika uhapšen.

O događaju je obavešteno Tužilaštvo BiH, a uz saglasnost dežurnog postupajućeg tužioca izvršen je pretres vozila i lica kojom prilikom su u vozilu pronađene i privremeno oduzete tri putne torbe u kojima se nalazilo 15 pakovanja nepoznate materije, ukupne bruto mase 103 kg, koja su zapakovana na način koji asocira na pakovanje opojne droge, kao i dve sim kartice za telefon.

M.N. iz Priboja je 29.09.2020. godine zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćeni promet opojnim drogama uz Izveštaj o počinjenom krivičnom delu predat u nadležnost Tužilaštva BiH.

Po nalogu navedenog tužilaštva izuzet je uzorak praškaste materije radi veštačenja koji je i veštačen u Кriminalističko tehničkom centru, Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, kojom prilikom je utvrđeno da se radi o smesi medicinskih lekova koji nisu na listi opojnih sredstava.

(Kurir.rs/ ATVBL)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track