MISLIO JE KO ĆE DA MI GLEDA U GAĆE, ALI SE PREVARIO: Opirao se pretresu na Batrovcima ali su srpski carinici bili neumoljivi
Foto: Carina Srbije

noćas oko ponoći

MISLIO JE KO ĆE DA MI GLEDA U GAĆE, ALI SE PREVARIO: Opirao se pretresu na Batrovcima ali su srpski carinici bili neumoljivi

Crna Hronika -

BEOGRAD - Carinici i policajci se na granici gotovo svakodnevno susreću sa različitim pokušajima krijumčarenja manjih količina narkotika i ne bi bilo preterano reći da ne postoji mesto u vozilima ili na telu putnika gde nisu pronalazili zamotuljke droge.

Tako je i noćas oko ponoći na Batrovcima pronađen paketić marihuane, koji je nemački državljanin albanske nacionalnosti sakrio u donji veš koji je imao na sebi.

foto: Carina Srbije

Pomenuti putnik je sam putovao automobilom „mercedes“ nemačkih registarskih oznaka ka AP КiM, a po dolasku na granicu rekao je da nema ništa da prijavi za carinsku kontrolu. I zaista u automobilu nije bilo ničega osim ličnog prtljaga.

Međutim, pošto je izazvao sumnju graničnih službenika, na red je došao i lični pretres, čemu se putnik opirao i otvoreno negodovao. Time je samo potvrdio sumnje carinika i policije, a ubrzo je u njegovom donjem vešu i pronađen paketić oblepljen sivom samolepljivom trakom, u kojem se nalazilo nešto više od 12 grama marihuane.

1 / 4 Foto: Carina Srbije

Marihuana je 30. septembra otkrivena i na ispostavi Pošta Beograd. Pored prijavljenog držača za telefon u pošiljci koja je iz Holandije pristigla za primaoca u Beogradu pronađeno je i pet kesica suve biljne, kao i tri bočice smeđe smolaste materije.

Obe materije su na priručnim testovima odreagovale su na marihuanu, nakon čega je kompletna sadržina sporne pošiljke predata u nadležnost MUP.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja