ILIJA NEUNIŠTIVI VEST BROJ 1 U AUSTRALIJI, PRETUKLA GA ŽENA NA ULICI: Otela mu auto, bacila na zemlju, tukla pa ga pregazila VIDEO
Foto: 9news Printscreen

MISLIO SAM DA ĆU UMRETI

ILIJA NEUNIŠTIVI VEST BROJ 1 U AUSTRALIJI, PRETUKLA GA ŽENA NA ULICI: Otela mu auto, bacila na zemlju, tukla pa ga pregazila VIDEO

Crna Hronika -

ADELAIDA - Srbin Ilija Klisurić u 74. godini doživeo je i preživeo užas koji je mislio da ga nikad u životu neće snaći.

Ovaj srpski imigrant koji sa porodicom živi u Australiji, u Adelaidi, bio je žrtva pomahnitale nepoznate žene koja mu je prvo otela auto, izvukla ga, tukla, bacila na zemlju pa ga na kraju istim tim autom i pregazila?!

foto: 9news Printscreen

Slučaj kakav se u ovom inače mirnom australijskom gradu ne pamti od Ilije je načinio vest broj jedan u toj ostrvskoj zemlji.

- Mislio sam da ću umreti - jedva je na srpskom prozborio teško povređeni Ilija kojem je nasilnica polomila nos, kosti vrata, rebra, kuk i nogu.

Uz Iliju u bolničkoj postelji bile su njegove unuke, a australijska javnost je 8u potpunoj neverici posle ovog događaja jer se ovakvo nasilje odigralo usred dana.

Neuništivi Ilija je posle nasilja uspeo nekako da se pridigne i krene ka kući a potom mu je pomogao prolaznik koji je pozvao hitnu pomoć.

(Kurir.rs/9news)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track