UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Vatrogasci bezuspešno pokušali da spasu život muškarcu koji se bacio sa vrha zgrade na Dorćolu!
Foto: Printskrin

užasno

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Vatrogasci bezuspešno pokušali da spasu život muškarcu koji se bacio sa vrha zgrade na Dorćolu!

Crna Hronika -

Smrt nepoznatog muškarca, koji je danas pao sa 12. sprata zgrade naočigled prolaznika i ekipe Hitne pomoći, šokirala je i užasnula stanare Pančićeve ulice na Dorćolu.

Oko 11.10 časova jedan od stanara u Pančićevoj ulici na Starom gradu opazio je iz svog stana nepoznatog čoveka kome noge vise sa poslednjeg sprata dvanaestospratnice. Odmah je obavestio policiju koja je došla za nekoliko minuta. Nepoznati muškarac je izgleda spavao na boku na vrhu zgrade oko 40 minuta. Stanari su primetili da je imao dugu bradu i kosu.

Vatrogasci su pokušali da mu priđu, ali se nepoznati muškarac probudio i navodno odmah skliznuo sa krova. Lekari su odmah dotrčali, međutim, nije mu bilo spasa.

Prema nezvaničnim informacijama u pitanju je muškarac koji ima oko 60 godina. Njegov identitet još nije utvrđen, a stanari tvrde da nije u pitanju neko od stanara iz okolnih zgrada.

Na ovom šokantnom snimku vidi se da spasioci pokušavaju da pomognu nesrećnom čoveku. Čini se međutim da on nije bio svestan šta se dešava i gde se nalazi, tako da se, uprkos upozorenjima spasilaca, sam prebacio preko ograde terase, na koju je sleteo sa krova, i otišao pravo u smrt.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track