ČETVORO DECE OSTALO BEZ RODITELJA: Iza Marije dve ćerke,  a iza Milana dva sina, komšije otkrile šta se desilo kobnog dana
Foto: Instagram Printscreen, Facebook Printscreen

dve porodice zavijene u crno

ČETVORO DECE OSTALO BEZ RODITELJA: Iza Marije dve ćerke, a iza Milana dva sina, komšije otkrile šta se desilo kobnog dana

Crna Hronika -

PANČEVO/BEOGRAD - Tragedija kakva se u Pančevu ne pamti dogodila se kada je, kako se pretpostavlja, Milan Ž. (41) hicima iz pištolja ubio Mariju S. (31) iz Pančeva, a potom i sebe, mogla bi da bude ljubomora.

Marija je iza sebe ostavila tinejdžerku od 14 godina, koju je dobila u prvom braku, kao i devojčicu od dve godine iz drugog braka sa čovekom iz Nemačke. Posle razvoda su deca ostala da žive sa majkom u Pančevu.

foto: Instagram Printscreen

I Milan je otac dva velika sina, od 16 i 20 godina, o kojima je preuzeo brigu nakon razvoda sa njihovom majkom, s kojom je ostao u prijateljskim odnosima. Uprkos navodnoj emotivnoj vezi s Marijom, bio je zvanično u drugom braku, s tim da je njegova supruga zbog posla ostala u Češkoj, gde su nekoliko godina živeli zajedno, a on se preselio u Nemačku.

Pretpostavlja se da su Milan i Marija bili u emotivnoj vezi, a da su se, prema rečima komšija, kobnog dana žestoko posvađali.

Kurir.rs/Srpski telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track