MLADEN NIJE HTEO OPET IZA REŠETAKA Komšije otkrile detalje nesreće u kojoj je Nišlija tokom privođenja pao sa četvrtog sprata
Foto: M.S.

STANARI U ŠOKU

MLADEN NIJE HTEO OPET IZA REŠETAKA Komšije otkrile detalje nesreće u kojoj je Nišlija tokom privođenja pao sa četvrtog sprata

Crna Hronika -

Komšije Mladena M. (37) iz Niša, koji je sinoć oko 21.30 pao sa četvrtog sprata zgrade u kojoj je živeo dok je navodno bežao od policajaca tokom privođenja, još ne veruju šta se dogodilo.

Policija ga je potraživala jer je za njim raspisana poternica s obzirom na to da se nije odazivao na poziv za izdržavanje zatvorske kazne od četiri meseca u kazneno popravnoj ustanovi u Leskovcu.

Mladen M. se prema nepotvrđenim informacijama uspaničio da će mu naći smotuljak, najverovatnije s marihuanom, a onda je kroz mali prozor iz kupatila skočio sa desetak metara visine na beton i nastradao.

Komšije su u šoku od sinoć, a velika mrlja Mladenove krvi ispred zgrade u Dimitrovgradskoj ulici, od sinoć prekrivena crnim najlonom, ne dozvoljava im da prestanu da razmišljaju o tragediji ni na trenutak.

foto: M.S.

- Moj muž je otvorio i ja sam videla policiju na stepenicama gde užurbano trče stepenicama. Telo komšije je bilo tu do ponoći. Verovatno nije hteo opet da se nađe iza rešetaka. Nije bio problematičan mladić već korektan komšija. Uvek se javi - kaže jedna od prvih komšinica S. A.

Dodaje da je nastradali Mladen M. živeo u stanu sa majkom.

foto: M.S.

- Nikada se žurka ili buka nisu čuli iz tog stana, a zaista nam je nemoguće da se to dogodilo - dodaje komšinica.

Više javno tužilaštvo će utvrditi detalje ovog nezapamćenog slučaja u Nišu.

(Kurir.rs/Foto:M.S)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track