ČLANOVI "LEVIJATANA" PUŠTENI IZ PRITVORA: Svi osim jednog člana ove grupe koji su maltretirali mladića na slobodi
Foto: Facebook Printscreen

novo rešenje sudije

ČLANOVI "LEVIJATANA" PUŠTENI IZ PRITVORA: Svi osim jednog člana ove grupe koji su maltretirali mladića na slobodi

Crna Hronika -

Po nalogu Prvog Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu policija je danas uhapsila šest pripadnika grupe "Levijatan", zbog sumnje da su maltretirali i prebili oštećenog M.B. a potom ga primoravali da na Fejsbuku uputi izvinjenje ovoj grupi zbog ranije ostavljenih komentara.

Iako im je određeno zadržavanje od 48 sati, svi osim jednog člana ove grupe pušteni su na slobodu. Sudija za prethodni postupak je doneo rešenje kojim je prema K. B. odredio pritvor do 30 dana zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Ovu informaciju za "Informer" potvrdio je i lider "Pokret Levijatan" Pavle Bihali.U skladu sa zakonom o tome što se pisalo neću govoriti. Istina je da je šest članova privedeno, a u pritvoru je zadržan samo K. B. O detaljima ću naknadno pričati - istakao je Bihali.

Takođe, ovim rešenjem je odbio predlog tužioca da se prema P. M, T. Z, B. M. i L. U. odredi pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će oni ometati postupak uticanjem na oštećenog.

Protiv ovog rešenja dozvoljena je žalba krivičnom vanraspravnom veću u roku od tri dana od dana prijema rešenja.

Kurir.rs/Blic

Foto printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track