KURIR NA MESTU STRAVIČNOG POŽARA U NS Komšije otkrile: Nastradali starac 50 godina živeo sam u drvenoj kućici bez struje i vode
Foto: S. S.

tragedija u telepu

KURIR NA MESTU STRAVIČNOG POŽARA U NS Komšije otkrile: Nastradali starac 50 godina živeo sam u drvenoj kućici bez struje i vode

Crna Hronika -

Jožef S. (87) iz Novog Sada poginuo je u požaru, koji se dogodio u nedelju, oko tri sata posle ponoći u kući u Ulici Bogdana Popovića gde je nesrećni čovek sam živeo.

Prema prvim informacijama, plamen u drvenoj kućici, izazvao je šporet na drva. Vatrogasci su sa tri vozila brzo stigli na lice mesta u novosadsko naselje Telep i uspeli da ugase požar, ali nesrećnom čoveku, nažalost, nije bilo spasa.

Lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt.

- Kada smo primetili vatru, već je bila zahvatila kuću u kojoj je živeo nesrećni starac. Odmah smo pozvali vatrogasce. Tada smo spavali, a mene je probudio pas koji je lajao. Ustao sam da vidim što toliko laje i imao šta da vidim - kaže jedan od očevidaca.

Prema rečima komšija nesrećni starac u toj drvenoj baraci živeo je 50 godina.

- U kući od drveta i stiropora nije imao ni struje ni vode, a ovih hladnih oktobarskih dana grejao se na drva. Ložio ih je u peć koja nije imala vrata, pa pretpostavljaju da je ispao žar i izazvao požar - dodaje komšija.

(Kurir.rs/S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track