DILER IZ SRBIJE PAO U ITALIJI SA 2 SARADNIKA: Karabinjeri ga danima pratili pa ga uhvatili na delu! Zaplenjeno više od 11 kg droge
Foto: Shutterstock

duže vreme rasturao narkotike

DILER IZ SRBIJE PAO U ITALIJI SA 2 SARADNIKA: Karabinjeri ga danima pratili pa ga uhvatili na delu! Zaplenjeno više od 11 kg droge

Crna Hronika -

Italijanska policija uhapsila je u Veroni tri osobe među kojima je državljanin Srbije K. B. (55) i zaplenila više od 11 kilograma kokaina i hašiša.

Tokom operativnog rada italijanska policija došla je do podataka da jedan Srbin duže vreme rastura narkotike i započela konstantan nadzor kretanja dilera. Plan je bio da prikupe što više informacija o njemu i njegovim saradnicima i na kraju ga i uhapse.

Tako su ga pratili kada se sastao sa Italijanom D. A. Odlučili su da je ta prilika idealna da na delu uhvate dilera i kupca. Prilikom pretresa njihovih automobila i kuća koje koriste, policija je pronašla 300 grama kokaina koje je Srbin prodao Italijanu, ali i 10 kilograma hašiša podeljenih u 59 pakovanja.

Tokom praćenja Srbina, policija je otkrila da je još jedna ženska osoba umešana u kupoprodaju droge. To je bila Italijanka C. G. čiju su kuću karabinjeri takođe pretresli i pronašli 50 grama kokaina, ali novac za koji se pretpostavlja da je stečen prodajom narkotika.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track