PRVE SLIKE IZ KRUŠEVCA POSLE UŽASNOG POŽARA: Ostalo samo zgarište, muškarac noćas nastradao u kući u ulici Majke Jugovića (FOTO)
Foto: Ž. M.

užas na bagdali

PRVE SLIKE IZ KRUŠEVCA POSLE UŽASNOG POŽARA: Ostalo samo zgarište, muškarac noćas nastradao u kući u ulici Majke Jugovića (FOTO)

Crna Hronika -

KRUŠEVAC - U kruševačkoj ulici Majke Jugovića desila se velika tragedija kada je noćas izbio požar u porodičnoj kući u kojem je život izgubio muškarac D.N, star 65 godina.

Požar je zahvatio jednu manju porodičnu kućicu, na početku elitnog naselja Bagdala, u kojij je stradao čovek siromašanog materijalnog stanja kojem je EPS isključio električnu energiju, pa je bio prinuđen da svoj stambeni prostor osvetljava svećom.Posle dolaska vatrogasno-spasilačkih ekipa na lice mesta konstatovana je teška tragedija - u kući je pronađeno je ugljenisano telo starijeg muškarca, koji je sam živeo.

foto: Ž. M.

Do sada nema zvaničnih podataka, Policijska uprava u Kruševcu se do16 sati nije oglasila saopštenjem, a sumnja se da je do požara došlo nepažnjom vlasnika.

foto: Ž. M.

Pripadnici Policijske uprave Kruševac su na licu mesta izvršili uviđaj, a obavešteno je i Osnovno javno tužilaštvo u gradu pod Bagdalom. Pripadnici Vatrogasno - spasilačke jedinice Kruševac aktivno su učestvovali u gašenju požara, ali spasa za unesrećenog nije bilo.

Kurir.rs/Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track