UŽAS U PARAGVAJU: 7 leševa u fazi raspadanja stigli u kontejneru iz Srbije! Evo šta se desilo (UZNEMIRUJUĆI VIDEO I FOTO)
Foto: AP Jorge Saenz

SARADNJA DVE ZEMLJE U ISTRAZI

UŽAS U PARAGVAJU: 7 leševa u fazi raspadanja stigli u kontejneru iz Srbije! Evo šta se desilo (UZNEMIRUJUĆI VIDEO I FOTO)

Crna Hronika -

Vlasti Paragvaja saopštile su da je pronađeno sedam leševa u fazi raspadanja u kontejneru sa poljoprivrednim đubrivom koji je dopremljen iz Srbije.

Kontejner, koji pre tri meseca odvezen iz Srbije, stigao je preko Argentine ranije ove sedmice u rečnu luku u predgrađu paragvajske prestonice Asunsiona.

Tužilac Marselo Saldivar izjavio je da su tela preminulih, za koje se smatra da su slepi putnici, pronađena danas kada su menadžeri kompanije koja je kupila proizvod otvorili kontejner.

"Za sada ih je sedam. Polazimo od toga da su oni provalili u kontejner kako bi bili prevezeni ovamo. Očigledno nisu dobro izračunali udaljenost i nisu preživeli putovanje", rekao je Saldivar.

foto: AP Jorge Saenz

Prema rečima Saldivara, u delu kontejnera u kojem su bila tela pronađeni su hrana, torbe sa odećom i otvor za ventilaciju.

Saldivar je naglasio da su od slepih putnika ostali samo kosa i kosti.

Tužilac je dodao da će paragvajske vlasti kontaktirati kolege u Srbiji kako bi identifikovali preminule.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track