JEDINO JE ON IMAO TVRĐAVU VEĆU OD ŠIPTAROVE! Policija mu nije smela ništa NI KAD JE NOSIO HEROIN u kesama! Ubijen na semaforu!
Foto: Printscreen

LEGENDE DEVEDESETIH

JEDINO JE ON IMAO TVRĐAVU VEĆU OD ŠIPTAROVE! Policija mu nije smela ništa NI KAD JE NOSIO HEROIN u kesama! Ubijen na semaforu!

Crna Hronika -

Bojan Petrović je ubijen je 28. februara 1998. rafalima iz automatskih pušaka dvojice napadača dok je u svom „jaguaru” na semaforu u centru Beograda čekao da se upali zeleno svetlo. Nagađalo se, ali se nikada nije zvanično potvrdilo da je ubistvo čin osvete za nestanak i likvidaciju Voje Amerikanca. Mnogi su ga pominjali i kao direktno odgovornog za smrt Zorana Dimitrova Žuće, koga je navodno pozvao da se sastanu kako bi poslovao s njegovim prijateljima iz Crne Gore. Žuća je ubijen iste večeri. Svedoka nije bilo.

Na stranici "Legende devedesetih" objavljena je do sada nepoznata priča o njemu.

Prenosimo vam je u celosti:

Priča iz inboksa o Bojanu Petroviću (1. deo): Bojan je živeo malo drugačije od ostalih žestokih momaka, nije kao većina...

Posted by Legende devedesetih on Субота, 11. јануар 2020.

- Bojan, za razliku od drugih žestokih momaka, nije imao poroka. Novac koji je zaradio, osim u obezbeđenje koje su činili surovi momci kojima se okružio, ulagao je i u svoju ogromnu raskošnu kuću, koja je bila trn u oku mnogima. Takvu tvrđavu ni Dušan Spasojević nije uspeo da napravi!

Kuća se nalazila u slepoj ulici, svuda su bile okolo kamere, a ograda je bila pod visokim naponom. Ako bi neko nekako uspeo da isključi struju i preskoči ogradu, za njega je Bojan imao posebno iznenađenje!

U dvorištu se nalazio kavez sa pravim vukom koji je puštan onog trenutka ako bi Bojan uočio nekoga u dvorištu! Naišla sam jednom prilikom kada su na dojavu da je Bojan u kući sa kurirom i 4-5kg heroina, ispred kapije kuće Petrovića je došla policija. Niko od njih nije smeo da uđe prvi. Kad je u jednom trenutku iz dvorišta izašao čovek sa torbom, startovali su ga ubeđeni da je u pitanju kurir koji nosi novac ili drogu. Ispostavilo se da je bio vodoinstalater. U tom trenutku iz dvorišta su kolima izleteli Bojan i kurir sa kalašnjikovima, noseći torbe sa heroinom i parama, ali policija nije imala odobrenje da puca.

Kurir.rs/ Espreso/ Foto: Printscreen Youtube, Privatna Arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track