ON JE I ZVANIČNO PRVI SLOBODNI VOĐA KLANA: Sud Vukotiću nije odredio ni jednu meru nadzora, od danas on je SLOBODAN GRAĐANIN
Foto: Youtube Printscreen, Youtube Printscreen/Vijesti.me

označavan kao visokopozicionirani pripadnik škaljarskog klana

ON JE I ZVANIČNO PRVI SLOBODNI VOĐA KLANA: Sud Vukotiću nije odredio ni jednu meru nadzora, od danas on je SLOBODAN GRAĐANIN

Crna Hronika -

Kotoranin Jovan Jovica Vukotić, prema evidenciji policije bezbednosno je interesantna osoba i visokopozicionirani pripadnik škaljarskog klana, jedan je od retkih koji se nalazi na slobodi, a nije mu izrečena mera nadzora, obaveznog javljanja kotorskoj policiji ili oduzimanja putnih isprava.

Navode da se može reći da je prvi slobodni vođa klana koji može potpuno bez ograničenja da se kreće.

Vukotić je 28. jula napustio spuški zatvor nakon ukidanja pritvora.

foto: VIJESTI.ME/LUKA ZEKOVIĆ, PRINTSCREEN INSTAGRAM, MUP CG

Bio je osumnjičen za pokušaj ubistva Miloša Radonjića i Vojina Stupara, a na teret mu se stavljalo i da je pucao na Tamaru Zvicer, ali je oslobođen optužbi.

- Obaveštavamo vas da ovaj sud prema navedenom licu nije odredio nijednu meru nadzora, odgovorila je na pitanje Dana savetnica za odnose sa javnošću podgoričkog Višeg suda Aida Muzurović.

Vukotić je 8. februara iz Srbije izručen Crnoj Gori, koja ga je potraživala radi vođenja krivičnog postupka pred podgoričkim Višim sudom zbog krivičnih dela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno držanje oružja.

Odmah nakon ekstradicije saslušan je u Višem tužilaštvu, zatim kod sudije za istragu, nakon čega je sproveden u spuški zatvor.

Kurir.rs/Tanjug/Dan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track