OTKRIVENA STRAĆARA U KOJOJ JE OTAC SILOVAO ĆERKU (23): Policija pronašla JEZIVE DOKAZE u kući kod starog groblja u Zrenjaninu
Foto: S.U.

Uhapšen nakon kraće potrage

OTKRIVENA STRAĆARA U KOJOJ JE OTAC SILOVAO ĆERKU (23): Policija pronašla JEZIVE DOKAZE u kući kod starog groblja u Zrenjaninu

Crna Hronika -

Brzim operativnim radom policija je u Zrenjaninu uhapsila J.Ć.(43) koji je osumnjičen da je prekjuče silovao ćerku S.Ć. (23).

On se sumnjiči da je u subotu brutalno pretukao i silovao svoju ćerku u napuštenoj kući nedaleko do Kalvarijskog groblja u Zrenjaninu.

J.Ć. je prema nezvaničnim informacijama ćerku sa kojom stanuje u naselju Bagljaš na silu naterao da ode sa njim u napuštenu kuću koja se nalazi u blizini groblja.

foto: S.U.

- Čim su ušli u tu straćaru počeo je da tuče ćerku, a zatim ju je naterao da sa sebe skine svu garderobu. Kad je devojka to uradila nasrnuo je na nju. Devojka se opirala, ali ju je monstrum ponovo pretukao, a onda i brutalno silovao - kaže izvor iz istrage.

foto: S.U.

Nakon zverskog iživljavanja nad devojkom joj je navodno zapretio da nikome ne govori šta joj je uradio jer će je u protivnom ponovo prebiti. Nakon toga njih dvoje su se zajedno vratili u porodičnu kuću u Zrenjaninu.

- Međutim, J.Ć. je u toku večeri izašao iz kuće i tada je ćerka telefonom pozvala rođaku i ispričala šta joj je otac uradio. O torturi koju je preživela nesrećna devojka odmah su obavešteni i policija i Više tužilaštvo u Zrenjaninu. Žrtva oca monstruma pregledana je u bolnici i lekari su konstatovali brojne povrede. Urađen je i uviđaj u kući u kojoj se dogodilo seksualno zlostavljanje i pronađeni su fizički dokazi silovanja - rekao je izvor iz istrage.

(Kurir.rs/Informer/Foto:S.U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track