SRBIN PRAVIO HAOS NA MALTI: Okružio se psima pa sačmarom i nožem pretio policiji i komšijama! Uhapšen posle 6 sati drame (FOTO)
Foto: Profimedia

hapšenje

SRBIN PRAVIO HAOS NA MALTI: Okružio se psima pa sačmarom i nožem pretio policiji i komšijama! Uhapšen posle 6 sati drame (FOTO)

Crna Hronika -

Srpski državljanin (38) uhapšen je posle šestosatne drame na Malti, nakon što se sa sačmaricom zaključao u svom stanu, okružio sa tri psa trenirana za borbu i pretio policiji i komšijama!

Kako prenose malteški mediji, drama je počela u nedelju oko 19.30 časova kada su komšije iz Trik Krejtena prijavile da im naoružani muškarac preti i da je oštetio brojne parkirane automobile.

- Dok je patrola stigla, on se već zaključao u prizemlju kuće u kojoj živi. Kada su mu zakucali na vrata, pokazao im je veliki kuhinjski nož, napunjenu sačmaricu uperio u njih i pretio da će pucati - saopštila je malteška policija.

U intervenciji su učestovale i specijalne jedinice koje su opkolile zgradu i pregovarale sa Srbinom, a policija je evakuisala stanare zgrade.

-Drama se završila tek oko 2 sata ujutru, a Srbin je tokom pregovaranja viđan kako šeta po dvorištu sa napunjenom puškom - naveli su mediji:

- Sve se okončalo kada su policajci bacili specijalnu bombu, koja ne može da povredi, ali izaziva omamljenost jer ispušta strašan zvuk i svetlost - prenosi Malta tudej. U stanu Srbina pronađeni su puška, pištolj, noževi, mačevi i više metaka za sačmaricu.

(Kurir.rs/J. Ivić/Foto: Facebook printscreen Policija Malte)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track