UBIJENI KANIBAL IZ ARANĐELOVCA IMAO PODEBEO DOSIJE: Dragan Pavlović za života ubio dvoje ljudi, zatvorskom kuvaru odgrizao uvo...
Foto: Bogdana Đusić

likvidiran na kućnom pragu

UBIJENI KANIBAL IZ ARANĐELOVCA IMAO PODEBEO DOSIJE: Dragan Pavlović za života ubio dvoje ljudi, zatvorskom kuvaru odgrizao uvo...

Crna Hronika -

Dvostrukog ubicu Dragana Pavlovića iza Aranđelovca koji je bio poznat kao Kanibal iz Aranđelovca ubio je sinoć na kućnom pragu komšije Saša Radovanović.

Ubijeni Dragan godinama nije živeo u svojoj kući koja se nalazi preko puta Sašine - bio je u zatvoru više godina i boravio je u Bosni. Vratio se pre nešto manje od godinu dana i tada su, kako tvrde Sašini roditelji, počeli problemi.

Prema svedočenju porodice bilo je ili da ubije njega ili sebe zbog maltretiranja, ucena i torture koju je godinama trpeo od Pavlovića. Izabrao je da likvidira problematičnog komšiju, iako je bio svestan da ga čeka robija. Kažu da je izabrao manje zlo.

foto: Bogdana Đusić

Pavlović koji je bio i jedan od vođa Delija, navijača Crvene Zvezde,2016. godine odgrizao je uvo zatvorskom kuvaru u Kragujevcu jer nije bio zadovoljan hranom. On je uhapšen sredinom prošle godine u Hrvatskoj sa kamionom punim droge zajedno sa takođe ozloglašenim navijačem Goranom Hajdukovićem Čupkom.

U hrvatskom zatvoru Gaston je imao tretman shodno biografiji koju su Hrvati dobili od srpskih vlasti, pa je bio sam u ćeliji, a na suđenja je vožen pod pojačanom kontrolom i sa lisicama na nogama i rukama.

Tokom suđenja za drogu Pavlović je na sudu izdeklamovao krivična dela za koja je sud imao saznanja, i pre ostalih za ubistvo dvojica muškarca..

- Pre 16 godina sam golim rukama ubio kriminalca Dušana Markovića. Ubio sam i Fatmira A. , ali sam za to oslobođen. U zatvoru sam proveo 15 i po godina, a od toga 11 u potpunoj izolaciji- rekao je u aprilu prošle godine Pavlović.

Istom prilikom je na sudu priznao da se doslovno govoreći bavio svim i svačim, ali je poricao da je trgovao drogom.

Kurir.rs/mediji

Foto Bogdana Đusić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track