UHAPŠEN I DRUGI VRANJANAC: Muškarcu šipkom razbili staklo na kolima pa mu unutra ubacili baklju
Foto: Kurir/ T.S.

Osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 sati

UHAPŠEN I DRUGI VRANJANAC: Muškarcu šipkom razbili staklo na kolima pa mu unutra ubacili baklju

Crna Hronika -

Policija u Vranju uhapsila je D. V. (2000) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i ugrožavanje sigurnosti.

Prema navodima policije sumnja se da su 14. avgusta ove godine on i M. K. (1978) iz Vranja, koji je istog dana uhapšen, metalnom šipkom razbili staklo na vozilu četrdesetogodišnjeg muškarca koji je bio u automobilu, a potom unutra ubacili zapaljenu baklju.

Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Vranjski ugostitelj napadnut je ispred porodične kuće.

Vlasnik kafića u centru Vranja M. S. brutalno je napadnut kad su ga trojica muškaraca sačekala pred kućom i napali šipkama, a potom su mu ubacili baklju u kola kojima je pokušao da pobegne. M. S. je u poslednji čas uspeo da se izvuče, a „mini-moris“ je uništen. M. S. je nakon napada izjavio za Kurir da je napadnut, „jer nije hteo da plaća reket za svoj kafić“ i da su napadači nameravali da ga „živog spale u kolima“.

Kurir.rs/ T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track