"NE MOŽEŠ DA BUDEŠ SRBIN KADA SI ROĐEN U CRNOJ GORI"! Tuča u kafiću u Beogradu, napao ga da je posrbica i da je izdao CG!
Foto: Shutterstock

sTRAŠNO! Nesvakidašnji napad u kafiću u Beogradu

"NE MOŽEŠ DA BUDEŠ SRBIN KADA SI ROĐEN U CRNOJ GORI"! Tuča u kafiću u Beogradu, napao ga da je posrbica i da je izdao CG!

Crna Hronika -

M. J. tvrdi da je N. S. hteo da ga prebije, a da je njegovom drugu invalidu flašom razbio glavu

Mladić M. J. (23) tvrdi da ga je 3. novembra ove godine u centru Beograda brutalno napao N. S. a njegovog prijatelja invalida udario flašom u glavu govoreći mu „da ne može da bude Srbin kada je rođen u Crnoj Gori“ i da je „posrbica koji je izdao Crnu Goru“!

Naime, kako je za Kurir objasnio M. J., on je rođen u Crnoj Gori, ali ima državljanstvo Srbije.

- Sve se desilo u jednom kafiću u centru Beograda. Sedeli smo, bilo nas je desetak prijatelja. Među njima je bio i N. S. i u jednom trenutku, pod dejstvom alkohola i verovatno narkotika, okomio se na mene vređajući me rečima: „Ti si posrbica, izdao si Crnu Goru. I kako ti možeš da budeš Srbin kad si iz Crne Gore?!“ Potom je počeo da mi vređa oca. Pokušao je da me udari, a kad mu to nije pošlo za rukom, gađao me je telefonom - priča naš sagovornik i objašnjava da tu nije bio kraj bahatosti N. S.

- Nije mi jasno zašto se tako ponašao i šta je hteo. Nije imao ni jedan jedini razlog za to. Prilično me je sve to povredilo, ali ni tu nije bio kraj. Kada je niz uvreda izrekao na moj račun, napao je drugog prijatelja M. Š., koji je inače invalid. Njega je gađao flašom i pogodio ga u glavu - kaže M. J.

On je otišao u policijsku stanicu Savski venac i slučaj prijavio policiji u želji da se napadač pronađe i adekvatno kazni. Kako saznajemo, dan kasnije podneta je krivična prijava.

J. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track