DECA SPORTISTA S ONE STRANE ZAKONA: Ubijali su, krali dilovali drogu i punili strane crne hronike, a sad i čitulje
Foto: Printscreen privatna arhiva, Privatna Arhiva, Printscreen FB

ogrezli u kriminalu

DECA SPORTISTA S ONE STRANE ZAKONA: Ubijali su, krali dilovali drogu i punili strane crne hronike, a sad i čitulje

Crna Hronika -

Vedran Repčić, sin bivšeg fudbalera Crvene zvezde Srebrenka Repčića, koji je likvidiran jutros u beogradskom naselju Braće Jerković, nije jedini sin poznatih sportista koji se našao sa one strane zakona

Strane "crne hronike" punili su i Stefan Milojević, sin nekadašnjeg fudbalera Gorana Milojevića, potom Zvezdan Slavnić, sin slavnog košarkaša Zorana Moke Slavnića, Stefan Mihajlović bivši igrač Crvene zvezde i sin proslavljenog fudbalera Radmila Mihajlovića, kao i Milan Dabović, sin bivšeg trenera Vojvodine.

Vedran Repčić, koji je ubijen jutros, sin proslavljenog fudbalera Crvene zvezde Srebrenka Repčića, ima podebeli policijski dosije. Ime Vedrana Repčića na stranicama crne hronike počelo je da se pojavljuje još dok je bio maloletnik. - Bio je osuđen na 10 godina zatvora zbog ubistva Predraga Milosavljevića, vlasnika prodavnice "Brka", prilikom pljačke u Ulici braće Jerković u avgustu 1998. Optuživan je da je ubio i taksistu Branka Topalovića 1996, ali i jednog čuvara. Međutim, za te zločine je oslobođen zbog nedostatka dokaza - kaže izvor Kurira.

foto: Ana Paunković

Bio je problematičan odmalena. Roditelji su mu se razveli kada je imao 10 godina i od tada je živeo sa mamom. Kažu da je učestvovao u brojnim razbojništvima, a ubio je Brku zbog 200 dinara. Inače, taj čovek mu je pomagao i uvek davao za cigarete - rekle su komšije o njemu

Stefan Milojević, sin nekadašnjeg fudbalera Gorana Milojevića i bratanac Vladana Milojevića, bivšeg trenera FK Crvena zvezda uhapšen je u januaru zbog sumnje da je bio na čelu bajkerske bande koja je dilovala drogu na Palma de Majorki. Ovaj bivši MMA borac i fudbaler proglašen je za najopasnijeg kriminalca u Španiji!

foto: Printscreen

Sumnja se i da je vođa “United tribuns” moto bande koja je osnovana u Nemačkoj koja je obezbeđivao klubove i bordele po Španiji. Na taj način su navodno ubacivali svoje ljude koji su na tim mestima dilovali narokotike. Takođe su poznati i po nasilnim obračunima sa konkurentima.

Zvezdan Slavnić, sin slavnog košarkaša Zorana Moke Slavnića, koji je uhapšen pre tri godine zbog sumnje da je učestvovao u pljački zlatare u Austriji. Tada su ga označili kao pripadnika “Pink Panter” lopovske bande. Osuđivan je u Srbiji zbog ubistva Olivera Jovanovića 1998., a 2010. zbog trgovine narkoticima.

U KPZ Sremska Mitrovica odslužio je skoro trogodišnju kaznu zbog trgovine narkoticima, nakon što je kod njega pronađeno 150 grama heroina. U martu 1998. u klubu “Četiri sobe” upucao je Olivera Jovanovića, koji je preminuo posle 12 dana, a navodni motiv pucnjave je bila svađa oko Ksenije Pajčin, njegove tadašnje devojke. Zbog toga je osuđen na devet i po godina, ali je nakon osam godina amnestiran. Tokom slobodnog vikenda 2002. izazvao je incident jer je udario vlasnika jednog restorana. Uhapšen je i 2008. kao član beogradsko-kruševačkog klana.

Stefan Mihajlović je u junu 2016. godine Stefan je u svojoj vili na Senjaku isekao Soraju Vučelić nožem po stomaku i vratu. Ona je, kako se tada navodilo, sa društvom došla u njegovu kuću, do sukoba je došlo kada mu je rekla da hoće da ide kući. Mihajlović je uzeo nož i iskao starletu po stomaku i vratu. Godinu dana ranije, izazvao je saobraćajnu nesreću sa smrtnim ishodom. Sa očevim poršeom proleteo je kroz crveno svetlo i zakucao se u fijat punto.

foto: Starsport©

Stravična nesreća se, podsetimo, dogodila u blizini Marakane, kada se Mihajlović, krećući se Bulevarom oslobođenja, zakucao u Radoičićev “punto” koji je ušao u raskrsnicu iz Ulice Veljka Lukića Kurjaka. Nakon sudara, Mihajlovićev džip se zakucao u drvo, a on je pobegao sa mesta nesreće. Nesrećni Radoičić je nakon nekoliko dana borbe za život preminuo u bolnici zbog teških povreda koje je zadobio, a Mihajlović se od pokretanja istrage branio tvrdnjama da nije prošao na crveno svetlo na semaforu.

foto: Printscreen

Milan Dabović, brat naših košarkašica Milice i Ane i sin bivšeg trenera “Vojvodine” uhapšen je sredinom septembra 2016. godine sa 2,4 kilograma kokaina u automobilu švajcarskih registarskih tablica. Akcija hapšenja odigrala se na Brankovom mostu u Beogradu. On je u svojoj odbrani rekao da je bio žrtva prijateljstva sa čovekom koji ga je zamolio da automobil prebaci na lokaciju na Vračaru na dan hapšenja, ali je i na poslednjem ročištu, kao i na početku suđenja, odbio da otkrije ime tog “prijatelja”, koji je očigledno bio dobavljač narkotika. Milan Dabović osuđen je na zatvorsku kaznu od šest godina zbog nošenja kokaina.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track