sačekuša kod tržnog centra, pronađen leš U NOVOM BEOGRADU

UŽIVO S MESTA UBISTVA U BELVILU Maskirani ubica izrešetao Bojana M. ispred lifta podzemne garaže, evo kako se sve dogodilo KURIRTV

Crna Hronika -

Kako nezvanično saznajemo iz istrage, maskirani ubica Bojana je sačekao u garaži. Bojan ga je video kao i pištolj koji je držao u rukama posle čega je odmah počeo da beži. Međutim, nije mu umakao. Ubica ga je sustigao i izrešetao s više hitaca ispred lifta podzemne garaže

BEOGRAD - U Novom Beogradu danas je u popodnevnim satima iza velikog tržnog centra u stambenom kompleksu Belvil pronađen leš mlađeg muškarca koji je izrešetan s više hitaca, saznaje Kurir.

foto: Zorana Jevtić

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, ubijeni je identifikovan kao Bojan M. (34), i navodno je pripadao razbojničkoj grupi Pink Panter koja već godinama pljačka juvelirnice širom Evrope.

Kako Kurir saznaje, on je ubijen u pucnjavi koja se dogodila danas, usred dana oko 15.40 sati.

Evo kako se sve dogodilo

Prema rečima prolaznika i komšija, jedan od komšija parkirao je auto u podzemnoj garaži i osetio miris baruta, ali ništa nije posumnjao. Krenuo je ka liftu gde je i zatekao telo.

Kako nezvanično saznajemo iz istrage, ubica je žrtvu sačekao u garaži. Ubijeni Bojan je video ubicu, saznajemo iz istrage. Ubica je bio maskiran i imao je pištolj koji je Bojan video u njegovim rukama posle čega je počeo da beži. Ubica ga je sustigao i izrešetao s više hitaca.

1 / 15 Foto: Zorana Jevtić

Telo ubijenog Bojana nađeno je kod lifta koji se nalazi unutar podzemne garaže stambenog kompleksa, u ulici Đorđa Stanojevića.

Policija i Hitna pomoć odmah su po prijavi stigle na mesto zločina, ali Hitna je mogla samo da konstatuje smrt.

Uviđaj je u toku, a taj kraj Novog Beograda vrvi od policije. Na snimcima i fotografijama Kurira s lica mesta možete videti i brojne forenzičare koji vrše uviđaj i prikupljaju materijalne dokaze.

Na samom mestu ubistva beleži se jako prisustvo policije i policijskih patrola.

(Kurir.rs/J.R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track