ITALIJANSKA POLICIJA 13 SATI ISKOPAVALA LEŠ: Ovo je srpski državljanin koji je brutalno ubio bivšu devojku u Breši (VIDEO)
Foto: Karabinjeri Breša

TELO ZAKOPAO BLIZU SVOJE KUĆE

ITALIJANSKA POLICIJA 13 SATI ISKOPAVALA LEŠ: Ovo je srpski državljanin koji je brutalno ubio bivšu devojku u Breši (VIDEO)

Crna Hronika -

Kadruš Beriša (60), poreklom iz Srbije, uhapšen je u Italiji zbog sumnje da je ubio bivšu vanbračnu suprugu Ukrajinku Viktoriju Vovkotrub (42), čije je telo nađeno 14. novembra zakopano u Breši.

foto: Facebook

Ukrajinka je nestala 4. novembra, a zakopana je nedaleko od Berišine kuće. Monstrum je uhapšen pored kontejnera dok je bacao tepih sa tragovima krvi i kesu sa krvavom odećom.

Italijanska policija pratila je Berišu dva dana, jer je Viktorijin prijatelj prijavio njen nestanak. Ona je 4. novembra prijateljici rekla da ide da se sretne sa Berišom i od tada joj se izgubio svaki trag. Tepih i odeća su odneti na analizu i utvrđeno je da krv i kosa pripadaju nestaloj Viktoriji. Beriša je najpre negirao zločin i odbijao da kaže gde je Viktorija, ali je pritisnut dokazima na kraju priznao da je telo zakopao blizu kuće gde je živeo. Međutim, navodno nije priznao da joj je presudio.

foto: Facebook

Prvi rezultati istrage ukazuju na to da ju je ubica najpre omamio udarcem u glavu, a zatim je nekoliko puta izbo nožem sve dok nije zadobila povrede od kojih je preminula.

Kako prenosi ukrajinski "Obozrevatel", policiji je bilo potrebno 13 sati da iskopa telo Ukrajinke. Istraga je pokazala da je Viktorija bila mrtva već nekoliko dana i da je ubijena u Berišinoj kući. Prijatelji ubijene kažu da je Viktorija upoznala Berišu pre tri godine, kada su počeli ljubavnu vezu, a ubrzo i zajednički život. Njeni prijatelji ga nisu voleli. Beriša dugo živi u Italiji, ima radnu dozvolu, a radio je navodno na nekoj farmi.

Viktorija je iz regije Čerkasi. Ima odraslog sina i ćerkicu, koja ide u osnovnu školu, a koji su sada sa njenim roditeljima.

(Kurir.rs/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track