telo bebe prebačeno na Institut za sudsku medicinu

KURIR NA LICU MESTA, OVDE JE NAĐENA NESREĆNA TRUDNICA U PETROVČIĆU: Rodila mrtvo dete u kući muškarca koji ju je našao na stanici

Crna Hronika -

Muškarac P. P. iz sela Petrovčić kod Surčina pozvao je policiju i ispričao da je u noći između ponedeljka i utorka na autobuskom stajalištu zatekao V. D. (40), koja se porađala, pa ju je odveo kod sebe kući, a ona je tamo rodila mrtvo dete.

Kako saznajemo, proverava se šta se tačno dogodilo usred noći u Petrovčiću, kao i da li je P. P. ispričao istinu.

- Mladić je policiji ispričao da je išao kolima ka svojoj kući kad je ugledao ženu, koju poznaje iz viđenja, na stanici kako se porađa. Navodno, on je stao, prišao joj i odveo je u svoju kuću u blizini - kaže izvor iz istrage:

- Žena se tamo porodila i rekla: "Pazi mi dete." On je pre toga zvao Hitnu, koja je stigla brzo, ali bebi nije bilo spasa. V. D. je prebačena u bolnicu, a telo bebe poslato je na obdukciju.

Iako je P. P. rekao da V. D. zna samo iz viđenja, njegove komšije kažu da su tu ženu i ranije viđali kod njega. - P. P. je objasnio da je tu ženu viđao u Dobanovcima, gde i on radi, ali da ne zna šta je ona tražila u Petrovčiću, a meštani Petrovčića tvrde da su mladić i porodilja bili u ljubavnoj vezi - navodi izvor.

Kurir.rs/ J.Ivić/ Foto: Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja