MISTERIOZNA SMRT DEVOJKE U NOVOM PAZARU: Amina pronađena u lokvi krvi zaključana u hotelskoj sobi! FOTO
Foto: Zoran Šaponjić

horor

MISTERIOZNA SMRT DEVOJKE U NOVOM PAZARU: Amina pronađena u lokvi krvi zaključana u hotelskoj sobi! FOTO

Crna Hronika -

Telo Amine M., po nalogu višeg javnog tužioca, poslato na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti

Novopazarka Amina M. (22) nađena je juče mrtva u hotelskoj sobi u centru Novog Pazara, a pored tela bili su vidljivi tragovi krvi. Leš je, kako saznajemo, najmanje tri dana bio zaključan u sobi.

- Telo su našli radnici hotela. Osoblje je najpre primetilo da se devojka tri dana nije pojavljivala na recepciji, niti je izlazila napolje, a istovremeno je iz sobe počeo da se širi neprijatan miris - kaže izvor iz istrage.

zapečaćena vrata hotelske sobe
zapečaćena vrata hotelske sobefoto: Kurir

Prema njegovim rečima, Amina M. je sama došla u hotel i iznajmila sobu. - Osoblje je pozvalo policiju, a kada je patrola došla, prvo su rezervnim ključem probali da otvore vrata. Međutim, soba je bila zaključana iznutra, a ključ je bio u bravi. Zato su morali da obiju vrata. Unutra su zatekli devojku u lokvi krvi - kaže sagovornik.

Telo je poslato na obdukciju kako bi se utvrdilo kako je nesrećna devojka preminula.

- Na uviđaj je izašao i viši javni tužilac, koji je naložio obdukciju, a rezultati do zaključenja ovog broja nisu bili poznati. Zasad je smrt devojke misteriozna - kaže izvor. Po nezvaničnim podacima iz istrage, najverovatnije je reč o predoziranju.

Niko je nije tražio

Nestanak nije prijavljen Iako je devojka bila mrtva najmanje tri dana, njen nestanak nije bio prijavljen policiji. - Policija će stupiti u kontakt sa njenom porodicom kako bi se sa njima obavio razgovor i utvrdilo zbog čega se nisu zabrinuli što je nema nekoliko dana - kaže izvor.

- U sobi su, navodno, nađeni i droga, tablete, a telo je u sobi, pretpostavlja se, bilo i duže od tri dana. Takođe, na rukama su uočene povrede koje mogu da ukažu na to da je ona sama sebi presudila - kaže izvor.

Kako dodaje, policija je uzela mobilni telefon pokojne devojke, koji će biti poslat na veštačenje. - Utvrdiće se s kim je bila u kontaktu i s kim je obavila poslednji razgovor ili razmenila poruke. Takođe, utvrdiće se i da li je nekome poslala oproštajnu poruku - dodaje izvor.

u ovoj sobi pronađena je mrtva devojka
u ovoj sobi pronađena je mrtva devojkafoto: Kurir

Iako je Amina sama došla u hotel, biće utvrđeno da li ju je neko posećivao u sobi.

- Radnici su rekli da nisu primetili da joj je neko dolazio, ali s obzirom na okolnosti, sve će biti istraženo - dodao je izvor upoznat sa slučajem.

Kurir.rs/ Z. Šaponjić - J.Ivić

Foto: Kurir, Z.Š.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track