Najnovije vesti

BATINAMA PRIMORAVALI SRPKINJU NA PROSTITUCIJU U CRNOJ GORI: Ucenjivali je kompromitujućim snimcima i podvodili za 50 evra
Foto: EPA/Boris Pejović

akcija policije

BATINAMA PRIMORAVALI SRPKINJU NA PROSTITUCIJU U CRNOJ GORI: Ucenjivali je kompromitujućim snimcima i podvodili za 50 evra

Crna Hronika

Emanuela P. (29) iz Podgorice uhapšena je juče zbog sumnje da je počinila krivična dela trgovina ljudima i posredovanje u prostituciji.

Uprava policije je saopštila da dosad prikupljeni dokazi upućuju na sumnju da je osumnjičena organizovala prostituciju tri ženske osobe. Emanuela P. je danas privedena državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

- Izvršila je krivično delo trgovina ljudima na štetu ženske osobe iz Podgorice tako što ju je upotrebom sile i pretnje, zloupotrebom poverenja i teških prilika, vrbovala i prevozila na ugovorene lokacije oštećenu u cilju vršenja prostitucije. Osumnjičena je takođe koristila fizičku silu i pretnju da će objaviti snimke kompromitujuće sadržine na kojima se nalazi oštećena osoba. Oštećenu je prevozila na ugovorene lokacije na području Podgorice, Nikšića i Bara, gde je ugovarala novčane iznose sa klijentima u rasponu od 50 do 300 evra za seksualne usluge - piše u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je drugo krivično djelo počinila na štetu ženske osobe iz Srbije tako što je silom i pretnjama, zloupotrebom poverenja i teških prilika, oštećenu vrbovala i predavala drugima u cilju prostitucije.

- Osumnjičena je oštećenoj pretila da će objaviti kompromitujuće snimke i da će je prijaviti zbog nezakonitog boravka u Crnoj Gori i tako je prinudila da se bavi prostitucijom i da pruža seksualne usluge licima sa kojima joj je ugovarala sastanke. Novčani iznos koji je ugovarala sa klijentima za pružanje seksualnih usluga je iznosio 50 evra, a lokacije na kojima su pružane seksualne usluge su najčešće bile stanovi klijenata u navedenim gradovima kao i u iznajmljenom stanu osumnjičene u Podgorici - piše u saopštenju Uprave policije.

(Kurir.rs/Vijesti)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...