Najnovije vesti

HOROR U BORU: Radnika u rudniku zdrobila čelična konstrukcija koja se sa 700 metara obrušila na njega!
Foto: Kurir

tragedija

HOROR U BORU: Radnika u rudniku zdrobila čelična konstrukcija koja se sa 700 metara obrušila na njega!

Crna Hronika

Y. B. H. (44), radnik podizvođačke firme iz Kine, koja izvodi radove za kompaniju „ZiJin“, na otvaranju rudnika bakra i zlata „Čukaru peki“ kod Bora, poginuo je danas.

Na nesrećnog čoveka je, na dubini od blizu 700 metara, pala metalna konstrukcija za iznošenje materijala. Kineskom državljaninu je konstrukcija, iz za sada nepoznatih razloga, pala preko grudi. U Opštu bolnicu u Boru doveden je bez znakova života.

Pokušana je reanimacija, ali spasa nesrećnom čoveku nije bilo. Tragedija se desila danas oko 17 časova. baveštena je i rudarska inspekcija, koja će ustanoviti kako je došlo do ove nesvakidašnje nesreće.

Pre nekoliko meseci, još jedan radnik „Zijina“, star 36 godina, poginuo je kada se na njega sa visine od 50 -100 metara obrušio deo betonske oplate u Rudniku bakra i zlata“ Čukaru Peki“.

Kineski državljanin (36) poginuo je kada se na njega sa visine od 50 -100 metara obrušio deo betonske oplate u Rudniku bakra i zlata Čukaru Peki kod Bora. Nesrećnom čoveku nije bilo pomoći, preminuo je na mestu. Kako saznajemo,u rudniku su betonirali okno, kada se deo betona odvalio i pao radniku na glavu.

Kurir.rs/Novosti

Foto Kurir

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...